Földetért Reptoid kérdése:
Milyen Reptoid csoportokat ismertek?
Figyelt kérdés
Szertnék az egyikbe csatlakozni, de nem tudom, hogy melyiket válasszam.2011. nov. 27. 10:09
1/6 Tom Benko válasza:
HH-s, HHH-s, SNI-s, GyPFI-s, GyKI-s és KNN-s. Meg van EFÉF-s, KFÉF-s, SÉF-s is, de ezek az ortogonális csoportok. Választhatsz, utána megmondom, mit kell tenned, hogy oda kerülj.
2/6 anonim válasza:
idióták.elmebetegek.bolondok.unatkozó szerencsétlenek.hamis ufo nevek.soroljak még?
3/6 anonim válasza:
Reptoid Kft. Reptoid Bt. Reptoid Zrt.
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!
Köszönöm, hogy írtad. Csatlakoztam a Reptoid Bt-hez.(Ez a társaság viszi anyagi csődbe a Földet.)
2011. nov. 27. 20:38
5/6 anonim válasza:
Az egyik csoport itt él tőlünk nem messze. Állandóan kiabálnak, meg mindenféle szemét van felhalmozva az udvarukon.. :P
6/6 anonim válasza:
Én sokat:
Kegyetlen Gyíkemberek brigádja
Föderációs Ortológus Szakértők
Hamis Állítások Yetik Álltali Semlegesítése
Szabad-szellemű Zöld Antifasiszta Reptoidok
Plejádok Intelligens Naprakész Alakulata
Plejádok Élhető Levegőért Óbégatnak
Budapesti Reptoidok Operatív Kiiktató Intézete
Földönkívüli Alakok SZövetsége
Budapesti Reptoid Értelmiség
Plejád Inváziós CSapásmérő Alakulat
SZürkékA Rasszizmus Áldozatainak Segítésére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!