Ki ez a 404? Komoly válaszokat szeretnék és nem marháskodásokat.
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 02:16
11/24 anonim válasza:
404 valami okos ember aki minden hülyeséget elhitet ezekkel az idiótákkal.
(sok-sok minuszt kérek fent említettek)
12/24 anonim válasza:
Jó volt én jól éreztem magam kicsit másképp képzeltem el 404et mert akik előttem találkoztak vele azt mondták öltönybe volt meg elegáns volt és mercédesszel volt ehhez képest most sportosan volt öltözködve farmerbe volt és opellal volt és bőrdzsekibe. Mintha nem is ő lett volna de remélem tényleg ő volt mert ha nem akkor jól megszivattak minket :D Vett nekünk csokit a benzinkúton :)
13/24 anonim válasza:
És azt mondták hogy azoknak a neve akik ott voltak azokat felírják majd a 404es honlapra. Ehhez képest megnéztem de még nem vagyunk oda írva.
15/24 A kérdező kommentje:
Én nem szekálni akarom 404-et. Nem véletlenül írtam hogy ne marháskodásokkal válaszoljatok.
2011. nov. 20. 20:41
16/24 anonim válasza:
Nem szekálja senki. Vagy a kis hülye gyerekekről beszélsz akik provokálják 404et? Azokkal nem kell foglalkozni azok csak kis hülye kölykök azok az ég világon mindenkibe belekötnek mert ezt élvezik. Nekem is ezt csinálták az óvodába amikor gyerek voltam. Ha én is szekálnák mindenkit így felnőtt fejjel akivel nem értek egyet akkor minden második emberrel verekednem kéne, ugyanis nem hagynák hogy pszihopatának és pedomacinak nevezzem őket csak azért mert nem hisz abba amibe én. Lassan ideje felnőttként viselkednetek és elfogadni más gondolkodását is nem csak az van a világon amit te gondolsz. Valaki a gyíkemberekbe hisz valaki a plejádokba, valaki Istenbe, valaki a 404 lényeibe (most nem jut eszembe a nevük), teljesen mindegy ki mibe hisz mert ettől még emberek vagyunk mindannyian és nem ártana néha úgy is viselkedni. Igenis vannak emberek akik tartanak idegen lényekkel telepatikus kapcsolatot. Aki ebbe nem hisz az egy dolog, de attól nem kell senkit se provokálni szerintem hogy pedomaci meg pszihopata. Ha mindenki egyformán gondolkodna unalmas lenne a világ. Ez így pont jó hogy mindenki másban hisz. Sok fajta vallás van mégse mondják egymásra hogy őrültek és nem szekálják egymást. A kamaszok meg akarják változtatni a világot és azt akarják hogy minden csak úgy legyen ahogy ők gondolják. De ideje lenne már felnőni és alkalmazkodni a világhoz. Mert a világ soha nem fog hozzájuk alkalmazkodni, nekik kell a világhoz. Ezzel nem azt akarom mondani hogy pl alkalmazkodjanak 404hez, de tartsák tiszteletbe azokat akik szeretik 404et mondjuk. Na ennyi. És most linkeljétek be a filmet nekem is :P
17/24 404 válasza:
Haggard! Miért kérded ki vagyok, hisz még üzenetet is írtál nekem nem olyan rég, amiben kérdezted hogy mi a véleményem a gyíkemberekről. Nem emlékszel? Vagy már elfelejtetted?
19/24 H.Jani válasza:
Csö 404 igaz az hogy meginterjúztak?
20/24 anonim válasza:
404et mindenki ismeri. Ő itt a Jani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!