Hova jelentenéd be hogy láttál egy repülő csészealjat?
az a "baj", hogy Magyarországon ennek nincs kultusza, sajnos az országban még mindig többségben vannak azok, akik ennyire primitíven fogják fel a dolgokat, lásd az itteni kommentelők többségét
én ha látnék ilyet és egész biztos lennék benne, hogy mi az, és bizonyítékom is van rá, akkor vagy a rendőrség, vagy a média, vagy az egyik híres kutatóintézet
lehet, hogy most sokan ki fognak nevetni, és sokan nem is fognak nekem hinni, sőt még talán te sem, kedves kérdező, de tegnap este láttam egy furcsa fényjelenséget
lényeg az, hogy beszélgettem az egyik családtagommal, ő háttal ült az ablaknak, miközben beszélgettünk hirtelen egy nagy gyorsasággal száguldó csészealj alakú fényjelenség repült át az égbolton, de nem tudom bejelenteni senkinek, mert sajnos ebben az országban hülyének nézik az embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!