Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hova jelentenéd be hogy...

Hova jelentenéd be hogy láttál egy repülő csészealjat?

Figyelt kérdés
Mint tudjuk bármikor megtörténhet a valóságban is, hogy idegen lények látogatnak a bolygónkra. Tehát most úgy kérdezem te mit tennél ha szemtanúja lennél, és hova jelentenéd az ügyet?

2011. nov. 19. 23:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Sehova. Az emberek nem érdekeltek ilyesmiben. Kétlem, ha a akár TVben adnák le egyáltalán érdekelne-e valakit, vagy akár ha egy tömeg elé b!sznának be egyet. Nem foglalkoznak semmivel magukon kívül, az igazságokat pedig akkor sem veszik semmire, ha személyesen találkoznak velük.

Elmondanám max ismerősöknek, hogy "figyelj már tök poén láttam 1 ufot" de ennyi. "Bejelenteni" sehova, mivel fölösleges volna.

2011. nov. 20. 01:39
 22/37 anonim ***** válasza:
sehova, mert egyrészt, úgyse hinnék el sehol, hülyének néznének, másfelől, ha meg igaz, hamarabb tudnák azt mint én és szintén hülyének néznének :)
2011. nov. 20. 02:05
 23/37 anonim ***** válasza:
szerintem csak a szomszéd néni dobálja dühébe a csészealjakat
2011. nov. 20. 13:09
 24/37 anonim ***** válasza:
Napixarra tedd fel...
2011. nov. 20. 15:09
 25/37 zöldségnyúllal ***** válasza:
Az elmegyógyintézet recepciójára.
2011. nov. 20. 19:07
 26/37 anonim ***** válasza:

Jelenteni?! LOL

Mai technológiával élethűbb hamisítványt lehet csinálni, mint lefotózni vmi megmagyarázhatatlant!

2011. nov. 20. 19:49
 27/37 anonim ***** válasza:
Kedve kérdező most hirtelen nem találom de vannak nagyobb városokra szétosztva ,,tudósok'' akiket felhivhatsz ha látsz UFO-t. Amm ismered a Blue Beam-et
2011. nov. 21. 05:35
 28/37 anonim ***** válasza:
Rendőrségnek kell bejelenteni ha valami gyanúsat látsz. Nem vicc! Már kötelesek kivizsgálni minden bejelentést ha nevetnek ha nem.
2011. nov. 21. 13:47
 29/37 anonim válasza:

OFF: elég sok szánalomra méltó válasz érkezett ahogy végigolvastam, az ilyenekre gondoltam: pszichológusnak, elmebetegeket kezelő orvosnak, napisz*rra.

Ahogy Michio Kaku is megmondta, (bár az itt kommentelők 90%-a úgyse tudja ki ő) meg persze Stephen Hawking is, hogy aki úgy gondolja, hogy nincsenek rajtunk kívűl még földönkívüli lények, az önzőség.

ON: de jó a kérdés, én is sokat gondolkoztam rajta, talán a paranormal.hu-nak, avagy olyan szervezeteknek, akik komolyan veszik ezt a valós témát, mely tulajdonképpen tényleg bármikor megtörténhet, még akkor is ha mindenki nevet rajta. Pedig csak racionális gondolkozás kellene..

2011. nov. 21. 19:39
 30/37 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi önzőség, szimplán egoisták.
2011. nov. 21. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!