Hova jelentenéd be hogy láttál egy repülő csészealjat?
Sehova. Az emberek nem érdekeltek ilyesmiben. Kétlem, ha a akár TVben adnák le egyáltalán érdekelne-e valakit, vagy akár ha egy tömeg elé b!sznának be egyet. Nem foglalkoznak semmivel magukon kívül, az igazságokat pedig akkor sem veszik semmire, ha személyesen találkoznak velük.
Elmondanám max ismerősöknek, hogy "figyelj már tök poén láttam 1 ufot" de ennyi. "Bejelenteni" sehova, mivel fölösleges volna.
Jelenteni?! LOL
Mai technológiával élethűbb hamisítványt lehet csinálni, mint lefotózni vmi megmagyarázhatatlant!
OFF: elég sok szánalomra méltó válasz érkezett ahogy végigolvastam, az ilyenekre gondoltam: pszichológusnak, elmebetegeket kezelő orvosnak, napisz*rra.
Ahogy Michio Kaku is megmondta, (bár az itt kommentelők 90%-a úgyse tudja ki ő) meg persze Stephen Hawking is, hogy aki úgy gondolja, hogy nincsenek rajtunk kívűl még földönkívüli lények, az önzőség.
ON: de jó a kérdés, én is sokat gondolkoztam rajta, talán a paranormal.hu-nak, avagy olyan szervezeteknek, akik komolyan veszik ezt a valós témát, mely tulajdonképpen tényleg bármikor megtörténhet, még akkor is ha mindenki nevet rajta. Pedig csak racionális gondolkozás kellene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!