Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 2012-miért értjük félre?

2012-miért értjük félre?

Figyelt kérdés

Hmm... Szóval mindenki jön ezzel a nagy blamával, hogy 2012 világváge így, úgy...

De- a saját felfogásom szerint- mivel az ezotéria egy elvont fogalom, ezt se szószerint kell érteni. Vagyis, nem szószerinti világvégét, hanem egy új, szellemi világ létrejöttét jelképezi. Valószínűnek tartom, hogy egy fontos történelmi esemény fog ekkor bekövetkezni, vagy az is lehet, hogy semmi, amit mi ÉSZREVENNÉNK.

Szóval... Ki az, aki egy ilyen marhaságot kreált belőle, hogy elpusztul a Föld nevű bolygó? Vagy ez is csak azért volt, hogy amerikai akciófilmek tömkelegét lehessen leforgatni?

2011. nov. 11. 21:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ne dühülj! Hülyék mindig voltak és mindig is lesznek.
2011. nov. 12. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Itt a ceruzás miklós! Hát heló!
2011. nov. 13. 03:11
 13/20 gabor.galilei válasza:

Én csak 1 reális veszélytől tartok 2012-2013-al kapcsolatban.

Még soha nem volt a történelem az emberiség ennyire elektronikára utalva. Közlekedés, energiaellátás, gyógyászat, élelmiszer termelés, GPS, kommunikáció.....

2012-13-as évben lesz a következő, 11 évenként ismétlődő napkitörés maximum. Ez az előjelek szerint minden eddiginél nagyobb lehet. Idáig 2 ilyen nagyobb, feljegyzett kitörési csúcs volt, de akkoriban vagy nem volt még az elektronika annyira használatban, vagy kisebb volt a maximum. Most csúcsot fogunk dönteni, meglátjuk...

2011. nov. 13. 10:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Nap kitörések nem tartanak olyan sokáig és nem érintenek minden műholdat egy időben. Bár egy nagyobb napkitörés tuti káoszt okozna.
2011. nov. 13. 14:55
 15/20 anonim ***** válasza:

a maya naptár csak egy NAPTÁR...

arra én is kiváncsi vagyok hogy ki volt az a barom aki kitalálta hogy a maya naptár végével világvége is lesz.

csak simán újrakezdődik a naptár-.-

2011. nov. 14. 15:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki mit ért félre, én úgy gondolom, hogy mint ahogy a négy évszak váltakozik, ugyan így a föld száraz meleg és a jégkorszak váltja egymást. Ha most globális felmelegedés jön, a tengerek szintje megemelkedik, és sok földrész víz alá kerül. Ha még ehhez jön egy két olyan vulkán, ami beindíthat földrengéseket szökőár, bizony lehet, hogy úgy érzik majd az elszenvedők, hogy itt a világ vége.Ezek az időjárási anomáliák, amik most vannak, könnyen okoznak világvégi hangulatot
2011. nov. 16. 16:47
 17/20 anonim ***** válasza:

Elgondolkodtató...

És csak két ok miatt számomra. Az egyik a Nostredámus jóslata a másik meg a maja naptár. De amúgy nem hiszek abban hogy csak úgy bumm világvége lesz pontban a kijelölt dátumkor. Kíváncsi vagyok arra is ha 2012 ben nem lesz világvége akkor mikor lesz a következő?? 1999 ben is mondták hogy lesz meg 2000 ben is. És nem lett semmi. De ha egyszer lesz világvége annyi jó legalább lesz benne hogy a cigóknak is annyi.. :D

2011. nov. 17. 18:57
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ!! Természetesen még kíváncsi vagyok a véleményeitekre,igyekezzetek még írni. :)

Igen!! Pontosan ez az, amit én sem értek, hogy a maja-naptár vége nem függ össze a világvégével.

Utolsó: ha ez a dátum "nem jön be" akkor már elő is álltak egy újjal: 2031. [link]

2011. nov. 17. 19:16
 19/20 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

És van ez a feltételezés..

2011. nov. 18. 21:46
 20/20 anonim ***** válasza:

No 2012-ben elfoglalják a földet a reptoidok, mert akkor van a "világvége", amit a maják naptáráról tudunk, akik a gellért naptárhoz képest 1000 évet csúsznak (nem vagyok majalógus) és habár nem voltak lusta népség, de megfájdult a körmük a kőnaptár kapirgálásában, aztán mielőtt elkezdték volna újraírni, kiirtották őket. Ki is irtotta ki őket?? a spanyolok, akik nyilvánvalóan reptoidok voltak, így nem pusztultak bele az óceánba meg a dzsungelbe...

Előre kitervelték az egészet:

-majd 500 év múlva, lázadunk, hogy addigra féljenek tőlünk, de előbb teljesen véget vetünk a középkornak, hogy az okkultizmust az emberek higgyék, így bemagyarázva maguknak az eljövetelünket...

- de főnök!

- igen, másodőrezredkapitány?

- unalmas ez a sárgolyó, és az északi csapataink kezdenek fázni...

- akkor húzzunk innen a vérbe...

Természetesen itthagytak valami fontosat.

egy termosztátot, amire a másodör... nem gondolt... ez 500 év alatt bekapcsolt, így haladunk a globális felmelegedés felé...

csak észre ne vegyék, mert amikor az bekövetkezik, eljönnek... de arra még várhatunk úgy 2-300 évet...

Remélem jó olvasmány volt xD

Bocs, hogy eltértem a témától... xD

2011. dec. 4. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!