Leteznek UFOK?
Figyelt kérdés
Vajon leteznek ufok ??2011. nov. 10. 16:58
11/15 Szemi86 válasza:
milyen okságról beszélsz???Ja arról papolsz amit te elfogadsz,vagy elhiszel,ha már annyira az istenedről akarsz beszélni akkor beszéljünk.A te istened csak a fantáziádban létezik és nem ő teremtette a világot hanem az evolúció!!!!De ringasd el magad,a nesze semmi dumát meg fogd meg jól.Menjél apácának.Szia
13/15 Szemi86 válasza:
Szerintem is hagyjuk,mondtam már állj be apácának azt jó éjszakát,ott kiélheted a vágyaidat.....
14/15 alexkivi válasza:
Ufonauták léteznek csak az olyan emberek mint pl.az amerikai miniszter elnök eltitkolják! Egyébként hallottam egy hacker-ről aki a NASA- nak néhány kódját akarta feltörni, mindössze egy rakétáról akart megtudni dolgokat. Na most fel tudott törni néhány mappát és talált egy olyan mappát hogy ,,UFO" Ebben a mappában egy olyan kép volt hogy hitler kezet fogott egy Ufonautával. Csak enyit tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!