Mi a véleményetek az uso k ról?
Úgy értem azok az ufók akik a tenger alól jönnek elő!
Azok az uso k!
Szerintem nem hülyeség.sőt sokkal valószínűbb hogy a vízhez több közük van mint a levegőhöz vagy világűrhöz.
Ezeket a víz alatti izékről már azóta vannak feljegyzések amióta az ember köbe vési a tapasztalatait és mind egyformán írják le.Kolumbusz is beszámolt ezekről és Nagy Sándor pedig egyenesen le akarta igázni őket,minden áron fel akarta kutatni a víz alatti birodalmat.És ebből az időből származik az első mélytengeri búvár technológia.
Szóval nagyon komolyan gondolta,valamit csak látott és az nem egy óriáscet volt.
Az biztos hogy világűrben hasítani,légkörből ki lépni,légkőrbe be lépni még egyszer sem látták őket.
Ám annál többször észlelték őket víz alatt hasítani és vízből ki emelkedni vagy vízbe sűjedni.
Amióta láttam a dokumentum filmet róluk és utána is néztem szerintem ezeknek semmi közük a földönkívüliekhez.Akkor már valószínűbb hogy egy nálunk fejlettebb víz alatti civilizáció,faj is ki alakult a földön nem csak mi emberek.Mind a 2 hihetetlen másik bolygó vagy inteligens földi lények amik a víz alatt élnek.Ha választanom kell inkább az utóbbiban hiszek.A tengerek-óceánok 90% felderítetlen és a tenger kutatók szerint idézem "ki tudja milyen színes élővilág található odalent".Szóval ha tenger kutatók nem zárják ki a mélytengeri élet lehetőségét akkor erre is megvan az esély szerintem.Ha a föld felszínen ki alakult az inteligens életforma ami technológiát hozott létre,akkor a víz alatt miért ne.Talán már régebb óta is itt vannak mint mi..
És ezzel magyarázatot is kapunk miért zuhannak le több ezer fény év után.Hát azért mert nem több ezer fényévet tesznek meg,csak a víz alól jöttek és a víz alatt más fizikai törvények érvényesülnek és a gépüket nehezen tudják légköri viszonyokra felkészíteni.Ahogy nekünk gondot okoz a víz alatti és a légkörön kívül haladni úgy nekik is problémás a víz felett.Valamint arra is magyarázatot kapunk miért meztelenek és miért van olyan nagy fekete szemük mint a halaknak és pici légző nyílásaik mint a kopoltyú és miért van uszony szerű végtagjaik az általános leírás szerint.Ennyi.Probléma megoldva.Nem vagyunk egyedül a földön XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!