Feltörekvö újdonsült "Alakulatok", lehetséges, hogy ki kell iktatnunk titeket idövel (? )
Kezdi a föparancsnokságot kicsit zavarni, hogy elöször a Reptilián Testvériség jelent meg, most pedig a BROKI és egy másik hasonló nevü Alakulat. Hamarosan le kell mondanotok vagy be kell vetnünk ellenetek komolyabb eszközöket.
A parancsnokság nem türi a hamis infók kiszivárogtatását sokáig.
Üdv,
Raptoid És Plejád Alakulat (RÉPA) Vezetösége.
20 éves lány létedre nincs répád? Akkor miből főzöl répafőzeléket?
Nyomás a konyhába!
14es a BROKI az én művem, vki meg bevallotta, hogy a reptillán testvériség is kamu! Már csak a RÉPÁ-n a 10ohm-os ellenálláson és a szellemi irányítókon van a sor mint 404, Árpi és Tamás, de ők ehelyett majd eltűnnek 2013ban.
Ide nagyon sok fajta ember jár, EZO.TV itt gyűjt információt, ide járnak az élettelen ökrök akik összehordanak mindent, a trollok, stb.
Sajnos nektek nincs jogotok beavatkozni .A Föld körzete a mi hatáskörünkben tartozik, senkinek sem tartozunk elszámolással.Mi vagyunk az invázió tényleges elindítói.
Üdvözlettel:
Könyörtelen Gyíkemberek Brigád vezetősége [KGB]
Tisztelt RÉPA !
Elfogadjuk hadüzenetüket és készülünk! Mindent tudunk szilikonbevonatú csúzlijaikról! Mi nem közlünk az önök csoportjáról hamis információkat, de önök ellen vagyunk, és ha arra kerül a sor, mi leszünk az elsők akik 2012 dec. 21-én fellépnek az emberek mellett!!!
U.I.: Szeretjük random fajokért ontani a vérünk.
Üdvözlettel:
Plejádok Önérvényesítő Csoportosulása (PÖCS) vezetősége
Ááááá rosszul írtam...:
*Üdvözlettel:
A P.Ö.CS. (Plejádok Önérvényesítő Csoportosulásának) Vezetősége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!