Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Túléltem egy reptoid támadást,...

Túléltem egy reptoid támadást, és jelentkezni akarok az ellenállásba. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Nehéz küzdelem volt, de végül úgy fejberúgtam, hogy megfutamodott. Vissza fog jönni, hogy bosszút álljon?
2011. nov. 4. 08:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

* alakváltó

Elírtam a szót nem alapváltó, hanem alakváltót akartam írni. :)

2021. nov. 21. 11:30
 12/18 anonim ***** válasza:

Oh ez egy régi kérdés.

Nem figyeltem a dátumot.

Akkor a járványos részt értsd tárgytalannak.

És köszi a privátot.

2021. nov. 21. 11:46
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

Bár azért aktuális ez a járványos rész is most, mert már hetek óta a csapból is a reptoid hívők trollkodó kérdései, álhírei, vagy a köze nincsen hozzá linkelt hírek által generált kérdéseik, válaszaik folynak.

Vagyunk itt egy páran akik jelezzük mindig ugyanazt,hogy nem kéne ezekkel így trollkodni, mert egyrészt unalmas, másrészt veszélyes is lehet emberekre nézve, ha nem olyan típusú ember olvassa és elhiszi. Szerencsére többen jelentik is őket a modik figyelmébe ajánlva.

2021. nov. 21. 12:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Igazad van. Kérlek jelentsd a kérdést, hogy töröljék.
2021. nov. 21. 12:20
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

Ez kérlek nem trollkodás. Mi nem a homokba dugjuk a fejünket, kimondjuk az titkokat!

2021. nov. 21. 16:13
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
Velem is megtörtént a dolog. Sajnos eléggé véreztem, és eleinte nagyon fájt, majd ráéreztem. Először nem hittem volna, hogy egy akkora micsoda hogyan fog belém férni. Ki ez az Árpi, akinek lehet írni?
2021. nov. 21. 19:28
 17/18 A kérdező kommentje:
16-os... TE MEG MI A BÁNATRÓL BESZÉLSZ? Vidd a perverziód máshova!
2021. nov. 21. 23:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem mondod, hogy a kérdés több mint 10 éve íródodtt de a kérdező valászolgat még...

Egy troll de ezért ment neki a respeccc

Ja amúgy nem támadhattak meg amik nem léteznek

2021. nov. 22. 06:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!