Lehet hogy reptoid vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel furcsa álmom volt, reggel két lyukkal a nyakamon keltem, összeszűkült pupillával és furcsa zöldes székletem volt. Szerintetek elraboltak? Vagy már születésem óta az vagyok?2011. nov. 2. 14:53
1/26 anonim válasza:
Te a születésed óta az vagy, mert a doki falhoz csapott hogy felsírj!
2/26 anonim válasza:
Én el tudom képzelni, hogy igen. Fontos, hogy ne menj orvoshoz, mert lehet, hogy kiadnak az idegenrendészetnek.
3/26 anonim válasza:
Szerintem megcsípett egy pók éjszaka.
4/26 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy pókember leszek?:O
2011. nov. 2. 15:54
5/26 anonim válasza:
Megcsípett valamilyen állat, attól volt a lyuk és a mérgétől a szűk pupilla, a zöld széklet pedig a tegnapi spenóttól, ha majd a bőröd lesz zöldes és kígyószerű, akkor izgulj.
6/26 anonim válasza:
Hát a széklet ha beteg vagy ugye zöld arra az a magyarázat a pupillára és a nyakon a lyukakra nem tudok egyenllőre!
9/26 anonim válasza:
Ezt a gondolatfuttatást: ha a reptoid(ióták) zöldek, akkor zöldet is $z@rnak. Grat.
Ha megeszel egy tehént egyben akkor majd aggódj. Lehet hogy egy vámpír csapolt meg XD
Ui:
Bizonyíték sincs a létezésükre, mármint a reptoidiótákéra. Vámpírok vannak, itt vagyok én is egy energiavámpír, magyarul troll.
10/26 anonim válasza:
Ez inkább valami betegségre vagy rovarcsípésre utal, nem hinném, hogy idegen lennél. Nem kell mindenben a reptoidokat keresni! Engem is érdekelnek, de ha megbetegszem akkor nem az idegenek jutnak eszembe okkéntxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!