Lehet hogy reptoid vagyok?
EGYELŐRE keress inkább te helyesírási szótárt
EGYENLŐRE a süteményt kell feldarabolni
17:48
Helyesen: egyelőre, azaz most és még egy ideig.
Egyenlőre pl. két csapat szokott állni egy mérkőzésen.
Ne egymást szívassatok inkább a zakkantakat! De azok meg nem aggódnak, mert ott a 10 ohm-os meg jön Hitler(~120 éves) az SSFM*-el!
(*Saugen Schatten Ficker Maschine)
igazából lehet, h az vagy és azért tezsel úgy, mintha nem tudnád mert el akarod terelni a figyelmünket
és biztosan el akarod foglalni a Földet. a tank aranka című film alapján lecsapolod a vizet az emberekből :D
Én helyesbítettem a hülyeségeden.
Gondolom, nem véletlen, hogy utánam még vagy hárman igazat adtak nekem a te "egyenlőréddel" szemben...
Biztos a többség a hülye, mint mindig...
Ajánlom inkább, hogy te forgasd gyakrabban azt a szótárt.
Eleve kezdjük azzal, hogy a mondatot MINDIG NAGY kezdőbetűvel kezdjük. A többi orbitális helyesírási hibádról meg már ne is beszéljünk...
Pont ezek a tünetek léptek fel, múlt hónapban, egy reptoid ellenőrzésen (Az emberi kémek kiiktatása érdekében végzünk egyet minden hónapban), pár hybridnél. A Hybridek azonnali kivégzésre kerülnek! Nem engedhetjük meg, hogy egy ember elnyerje a reptoidok csodálatos tudását, humanoid lény nem állhat be fajunk közé, igy a hybridet kénytelenek vagyunk megölni!
Fejlett technológiánknak köszönhetően, a hybrideket az egész galaxisban megtudjuk találni 1-2 munkanapon belül! Valószinüleg nem sokára odaérünk, vállaszthatsz vagy átadod magad és egy tavoli univerzumban tovább élhetsz vagy megtalálásodat követően meghalsz!
Reptillián Testvériség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!