Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet hogy reptoid vagyok?

Lehet hogy reptoid vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel furcsa álmom volt, reggel két lyukkal a nyakamon keltem, összeszűkült pupillával és furcsa zöldes székletem volt. Szerintetek elraboltak? Vagy már születésem óta az vagyok?

2011. nov. 2. 14:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%
aki utánam helyesített az ajánlom vegye kezelésbe a helyes írási szótárt!:) ugyanis úgy van helyesen ahogy én írtam:)
2011. nov. 2. 17:48
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

EGYELŐRE keress inkább te helyesírási szótárt

EGYENLŐRE a süteményt kell feldarabolni

2011. nov. 2. 18:02
 13/26 zöldségnyúllal ***** válasza:
100%
Szerintem olvass kevesebb GYIK-et inkább.
2011. nov. 2. 18:14
 14/26 Error ***** válasza:
48%
Ha reptoid lennél azt tudnád!
2011. nov. 2. 18:40
 15/26 anonim ***** válasza:
65%

17:48

Helyesen: egyelőre, azaz most és még egy ideig.

Egyenlőre pl. két csapat szokott állni egy mérkőzésen.

2011. nov. 2. 18:54
 16/26 anonim ***** válasza:

Ne egymást szívassatok inkább a zakkantakat! De azok meg nem aggódnak, mert ott a 10 ohm-os meg jön Hitler(~120 éves) az SSFM*-el!

(*Saugen Schatten Ficker Maschine)

2011. nov. 2. 20:52
 17/26 anonim válasza:
100%

igazából lehet, h az vagy és azért tezsel úgy, mintha nem tudnád mert el akarod terelni a figyelmünket

és biztosan el akarod foglalni a Földet. a tank aranka című film alapján lecsapolod a vizet az emberekből :D

2011. nov. 2. 21:36
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Én helyesbítettem a hülyeségeden.

Gondolom, nem véletlen, hogy utánam még vagy hárman igazat adtak nekem a te "egyenlőréddel" szemben...

Biztos a többség a hülye, mint mindig...

Ajánlom inkább, hogy te forgasd gyakrabban azt a szótárt.

Eleve kezdjük azzal, hogy a mondatot MINDIG NAGY kezdőbetűvel kezdjük. A többi orbitális helyesírási hibádról meg már ne is beszéljünk...

2011. nov. 3. 15:01
 19/26 Reptoid UFO kutató ***** válasza:
53%
Lehetséges, hogy hibrid vagy. Próbálj meg az elméddel alakot váltani, és ha sikerűl néminemű fizikai változás, akkor lehetsz Reptoid.
2011. nov. 3. 21:39
 20/26 anonim ***** válasza:
81%

Pont ezek a tünetek léptek fel, múlt hónapban, egy reptoid ellenőrzésen (Az emberi kémek kiiktatása érdekében végzünk egyet minden hónapban), pár hybridnél. A Hybridek azonnali kivégzésre kerülnek! Nem engedhetjük meg, hogy egy ember elnyerje a reptoidok csodálatos tudását, humanoid lény nem állhat be fajunk közé, igy a hybridet kénytelenek vagyunk megölni!

Fejlett technológiánknak köszönhetően, a hybrideket az egész galaxisban megtudjuk találni 1-2 munkanapon belül! Valószinüleg nem sokára odaérünk, vállaszthatsz vagy átadod magad és egy tavoli univerzumban tovább élhetsz vagy megtalálásodat követően meghalsz!

Reptillián Testvériség!

2011. nov. 3. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!