Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van olyan spirituális szint,...

Reptoid UFO kutató kérdése:

Van olyan spirituális szint, amelyben láthatóak az elrejtett alakú Reptoidok?

Figyelt kérdés

Ismert, hogy a gyermekek 4-5 éves korig látják az asztrál világ lényeit, de nem csupán az itt járó szellemeket, hanem minden itt tartózkodó lényt. Az is ismert, hogy rengeteg Indigó Fényalkotó egyed képes ezeket a tulajdonságokat még hatékonyabbá fejleszteni és sok gyermek később is megtartja ezeket a tulajdonságokat, amit az iskolai nevelés igyekszik kiőlni belőlük.

Főleg a spirituális irányban fejlődött lélektársaimtól kérdezem és kérem kerüljenek trollok. Van-e olyan lelki rezgési szint illetve találkoztatok-e vele, amivel a Reptoid lényeket érzékelni lehet ?

Azt a holografikus álcázó mezőt nem könnyű felfedni, de sikerűlt-e valamikor és hogyan ? Ez érdekelne. Lehet-e látni gyermekeknek vagy érezni a hatást, esetleg az aurán.

2011. nov. 3. 21:09
1 2
 11/19 Zimu ***** válasza:

Bocsesz kedves répavezetőség. Öszzekevertem egy másik válasszal! XD

Am szerintem csak a többi embert manipulálják. Legjobb tudomásom szerint.

2011. nov. 3. 22:25
 12/19 anonim ***** válasza:
61%
Hologramot biztosan nem fogtál... : D
2011. nov. 4. 00:08
 13/19 anonim ***** válasza:
10%
Hologramot fogtam a kezemben, mert volt egy matrica, amibe beletettek 3D s technikával és nagyon szép színes volt.
2011. nov. 4. 00:51
 14/19 anonim ***** válasza:
51%

"A holográfia a fény hullámtermészetén alapuló olyan képrögzítő eljárás, amellyel a tárgy struktúrájáról tökéletes térhatású, vagyis háromdimenziós kép hozható létre."

Ennek a képrögzítő eljárásnak a vége, az agyadban megjelenő hologram.

2011. nov. 4. 01:01
 15/19 anonim ***** válasza:
de te nem tudod, hogy lehet tárgyakba is hologramot elhelyezni, az egy 3D s kép és nagyon szép, a planetáriumban árúlták.
2011. nov. 4. 01:03
 16/19 anonim ***** válasza:
57%
Nekem is volt olyan hologrammos matricám régen :D
2011. nov. 4. 11:26
 17/19 anonim ***** válasza:
51%
gye akkor is a tárgyat fogod nem a hologramot! A hologramon átsétálnál, az csak egy optikai játék.
2011. nov. 4. 12:08
 18/19 turak91 ***** válasza:
0%

Kedves kerdezo! Annyit tehetsz, hogy valaki szemebe nezel es felteszed magadban a kerdest. Annunaki vagy Inuaki? Nekem osszejott. Ha a valasz amit kapsz annunaki akkor keruld az illetot annyira h nem is lasd tobbet soha. Ha a valasz Inuaki akkor minden rendben, haverkodhatsz az illetovel, mert o is fejlodesben van. S minel tobb ilyen embert ismersz annal konnyeb neked is fejlodni. Sok sikert s lehet talalkozunk vasarnap 22:30-kor. Ha nem tudod mirol van szo, olvasd el ezt a konyvet.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. nov. 4. 13:35
 19/19 Kulcsár Zombor válasza:
51%

A reptoidok technológiája és mentális képességeik érzékenyek a mikrohullámú sugárzásra, de felemelkedettként láthatod őket, mivel ők nem képesek a felemelkedésre és alsóbb szinten vannak* hozzád képes.

Még nem bizonyított, de az indigók képesek a megérzésükre + az SSFM is detektálhatja őket.

Üdv a BROKI technikusa.

(Babonás Reptoidok Okult Kontár Intézete)

*(lesznek, ha felemelkedsz)

2011. nov. 4. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!