Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igaz hogy ledobtak egy atombom...

Igaz hogy ledobtak egy atombombát az ókorban?

Figyelt kérdés
Elvileg a Reptoidok egymással is háborúztak a hatalomért ,majd atomháborúba fogtak ami miatt létrejött a sós tenger!
2011. nov. 3. 18:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
65 millió évvel ezelött volt az atomháború. Egy Reptilián faj - nem a Reptoidok - és egy másik emberszerű faj között zajlott.
2011. nov. 3. 18:41
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
24%-os te szerintem maradj csendben, mert amellett, hogy írtó hülye vagy még írni se tudsz.
2011. nov. 3. 18:41
 13/19 A kérdező kommentje:
inkább vegyél elő egy helyesírási szótárt ,24-es
2011. nov. 3. 18:42
 14/19 anonim ***** válasza:
42%
18:33 megszegted a szabályzatot?! hogy merészeled bevallani h reptoid vagy? ez szabályellenes ha nem tudnád! szerintem csak egy kamu reptoid vagy, vagy pedig egy áruló. megtalálunk és kivégzünk!
2011. nov. 3. 18:52
 15/19 x) ***** válasza:
90%

Kedves kérdező, ne haragudj meg de te nagyon tudatlan vagy -.-

Nem is az, hogy kitalálsz egy hatalmas baromságot, de még csak utána se nézel hogy mi az oka a sós víz kialakulásának xD szerintem ilyen földrajzi és történelmi ismeretekkel inkább ne találj ki ehhez hasonló kérdéseket. Aztán meg megfenyegetni valakit az "átlagával" xDD Most komolyan hány éves vagy? 11?

Jót szakadtam fejletlen értelmi szinteden, úgyhogy most kapsz tőlem egy kis nyelvtani kiegészítést jutalmul: 1. A fajok nevét nem írjuk nagy betűvel (pl magyarok, amerikaiak, gerincesek, és ami a legfontosabb: reptoidok.) ezeket mindig kisbetűvel kezdjük. 2. Kijelentő mondat végére nem rakunk felkiáltójelet.

További szép napot ;)

2011. nov. 3. 18:57
 16/19 anonim ***** válasza:
90%
Igen! Az ókorban is és a őskorban is! Azért haltak ki a neandervőlgyi ősemberek.
2011. nov. 3. 19:43
 17/19 anonim ***** válasza:
A kérdezőre kéne dobni egy kisebbet amikor együtt van a többi zakkanttal.
2011. nov. 4. 12:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Robert Oppenheimer a Manhattan Project vezető atombomba tudós, jártas volt az őskori szanszkrit nyelvű irodalomban. Az első atombombateszt után tartott interjújában, idézett a Bhagavad Gita című hindu írásból: „Most halállá lettem, a világok pusztítójává.” A hét évvel az almagordoi nukleáristeszt után Rochester Egyetemén tartott interjújában, azt kérdezték tőle, hogyha ez az első felrobbantott atombomba volt-e? Azt válaszolta: „Hát, igen, legalábbis, a modernkor történelmében.”
2011. nov. 8. 23:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Robert Oppenheimer szerint már korábban is volt atomháború.
2011. nov. 8. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!