11/25 anonim válasza:
köszi:) am mingyárt átváltom a nevem:D
12/25 anonim válasza:
Nem unják, mert elhiszik. És azért hiszik el, mert vagy túl fiatalok és hiszékenyek vagy netidő van a diliházban.
Hiába vannak döntő bizonyítékok a 3-4 ember(állat?) által terjesztett mese ellen, inkább elhiszik az összetákolt mesét. Tudniillik olyan buták, hogy az UFO-t és a földöntúli élőlény fogalmát egynek gondolják a tisztelt 'hívők'.
Felpontozást kérnék, mert ez a sok gyíkhívő mind lerontotta az arányomat.
13/25 anonim válasza:
ha kiírnánk kérdésbe hogy mindenki írja oda a nevét akkor nem lehetne csak azt hogy ,,én".?mármint akkor a valódi nevünket kéne vagy mi?eszembe jutott h lehet h kiírom kérdésbe.
14/25 anonim válasza:
Amíg nem vagytok képesek normálisan elolvasni a Reptoidokról szóló elméleteket kerüljétek a leszólásokat, mert létező fajról van szó és 2012-ben eljönnek ide. Vegyétek észre, hogy Árpád élete kockáztatásával ad hírt róluk és 404 is ezért titkolózik, még azt sem meri bevallani, hogy kapcsolatban áll a Reptoidokkal.
15/25 anonim válasza:
A reptoidokról szóló elméletek nincsenek semmivel se alátámasztva. Foglalkozik velük a kriptozooológia mert kitaláltátok. Az ősi vallások nem bizonyítanak semmit. Többistenhit volt és nem csak egy ember állat hibrid, hanem több száz szerepel a vallásukban, na vajon ők is jönnek majd korcs találkára 2012ben? Vagy ti mentek 2013ban önként a mosolygóban, esetleg felnőtök?!
16/25 Error válasza:
Ha nem lennének Reptoidok akkor az Ellenállás sem működne!
És mint előttem írták hogy nincs alátámasztva erre az a válaszom hogy megcáfolva sincs a létezésük!
17/25 King of Reptoids válasza:
Az ellenállás teljesen hasssztalan. Hehehe.
18/25 Error válasza:
NEM HASZTALAN!
MEGAKADÁLYOZZUK AZ INVÁZIÓT!
19/25 anonim válasza:
De, én is arra gondoltam hogy annyi elég lenne hogy: "Támogatom", vagy "egyetértek".
20/25 anonim válasza:
Ha kommunizmus lenne akkor nem lennének se reptoidok, se ellenállás. Mert régen a munkanélkülieket és a diliseket eltüntették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!