Aki Biblia hívő, az miért utasítja el az idegenek létét? Jó sok olyan "vallásos" emberrel találkoztam, leveleztem akik az ördög művét/szemfényvesztését látják az idegenekben, repülő csészealjakban vagy netán a dinoszauruszokban.
Isten létezik, nézd meg a szabadkőműveseket, egyetlen hitéleti szabályuk van, higgy abban, hogy létezik egy mindenek felett álló lény.
Ateizmus legalább akkora butaság, mint hogy minket űrlények teremtettek.
"akik az ördög művét/szemfényvesztését látják az idegenekben, repülő csészealjakban vagy netán a dinoszauruszokban."
A fundamentalisták mindenben azt látják, ami nem összeegyeztethető a nézeteikkel.
A vatikáni csillagvizsgáló vezető atya és a jelenlegi pápa már évekkel ezelőtt felvetette, hogy lehetséges, hogy van élet máshol is az univerzumban. Nyilván Rómából nem ért ide még a hír:))
A lényeges kérdés evvel kapcsolatban, hogy miért mondott ilyet a Vatikán. Lehet, hogy lassan elkezdik felkészíteni a híveket, mert valamit tudnak. Világszerte 1 milliárd katolikus nagyon sok ember és hallgatnak a pápára.
AZt nem tudom az én hozzászólásom hova tünt?
Bek......ja aki letörölte.Biztos csipte a vallásos szemét amit irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!