Lehet hogy azért nem barátkoznak velünk az idegenek mert nem tatjuk be az univerzum törvényét mert még nem ismerjük?
a fizika törvényei mindenhol ugyanazok.
életformák milyen alapúak lehetnek? mert ha mi szén alapúak vagyunk, kell lennie más szén alapú életformáknak (találtak is olyan gázfelhőt, amiben egyszerű szerves vegyületek-etilalkohol, egyszerű savak-voltak). azoknak meg az életfolyamataik egyeznek a mieinkkel, mert a kémia is mindenhol egyforma, akár hiszed akár nem. és ha szén alapú életformák, akkor meg minek boncolgatni, ha már megcsináltuk párszor?
Én az ilyen válaszokat szeretem, mint ez az utolsó, a 10.05-ös. Ésszerűen, logikusan gondolkodik, van annyi tudása, mint ami alap lenne mindenkinek, hogy ne írjon le olyasmit, hogy a fizika törvényei csak a Földre vonatkoznak.
Az a baj, hogy az emberek csak okoskodnak, meg képzelegnek félinformációk alapján, de ahhoz lusták, hogy annyit elsajátítsanak, ami az általános műveltséghez szükséges. Máris nem agyalnának annyit baromságokon.
Az biztos, ha én fontos kérdésre keresném a választ, azt nem itt tenném fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!