Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehet hogy azért nem barátkozn...

Lehet hogy azért nem barátkoznak velünk az idegenek mert nem tatjuk be az univerzum törvényét mert még nem ismerjük?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 13:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Univerzum tőrvényei a fizikai megmaradási tőrvények, amiket nem lehet áthágni ! Nincsen más törvény.
2011. okt. 20. 15:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Utolsó te az emberi fizikatörvényről beszélsz, én meg nem az emberi fizikáról.
2011. okt. 20. 15:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Az univerzum törvénye az univerzumra vonatkozik nem az emberi fizikára :D
2011. okt. 20. 15:44
 14/19 anonim ***** válasza:
beeeeeeeeee
2011. okt. 20. 15:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Na ja, mi emberek kitalálunk egy univerzum törvényét, a földön kívüliek meg röhögnek rajta.
2011. okt. 20. 18:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, egy-egy életforma között annyira eltérő különbségek is akadhatnak, hogy nem is lehetne univerzális törvényeket létrehozni...
2011. okt. 20. 19:14
 17/19 A kérdező kommentje:
Na nagyokosok válaszoljatok :D
2011. nov. 19. 10:05
 18/19 anonim ***** válasza:

a fizika törvényei mindenhol ugyanazok.

életformák milyen alapúak lehetnek? mert ha mi szén alapúak vagyunk, kell lennie más szén alapú életformáknak (találtak is olyan gázfelhőt, amiben egyszerű szerves vegyületek-etilalkohol, egyszerű savak-voltak). azoknak meg az életfolyamataik egyeznek a mieinkkel, mert a kémia is mindenhol egyforma, akár hiszed akár nem. és ha szén alapú életformák, akkor meg minek boncolgatni, ha már megcsináltuk párszor?

2011. nov. 19. 12:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Én az ilyen válaszokat szeretem, mint ez az utolsó, a 10.05-ös. Ésszerűen, logikusan gondolkodik, van annyi tudása, mint ami alap lenne mindenkinek, hogy ne írjon le olyasmit, hogy a fizika törvényei csak a Földre vonatkoznak.

Az a baj, hogy az emberek csak okoskodnak, meg képzelegnek félinformációk alapján, de ahhoz lusták, hogy annyit elsajátítsanak, ami az általános műveltséghez szükséges. Máris nem agyalnának annyit baromságokon.

Az biztos, ha én fontos kérdésre keresném a választ, azt nem itt tenném fel.

2011. nov. 19. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!