Igaz, hogy a Reptoid genetika az elcsökevényesedett
farokból is megmutatkozik?
Figyelt kérdés
Szenzációs vidót találtam, de nem értem. Mindenképpen nézzétek végig, mert benne van hogy valami vércsoportért is felelősök a Reptoidek.
Benne van 40mp-nél, hogy sok embernél a Reptoid farok elcsökevényesedett és hogy az emberi génállományban benne volt, akkor ezek szerint valóban a Reptoidek génjavították az embert, hogy értelmes legyen ?
Ja itt nagyon sok a pesti hiteltelen panelparaszt aki naponta beszél az űrlényekkel meg várja az inváziót! Sajnos hírnévre és megtisztelésre tett szert sokuk. És van a másik troll faj mint kris.king, x, meg én akik nem vagyunk megbecsülve mivel ellentmondunk a primitív internetes babonáknak.
2011. okt. 18. 17:50
22/33 x) válasza:
A válasz írója 29%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:50
Ez milyen szép megfogalmazás volt :) és még igaz is.
2011. okt. 18. 17:52
23/33 anonim válasza:
aha hát én is röhejesnek tartom ezt de ilyen pihent agyú embereknek ez szórakozás de az a szánalmas ahogy olvasom van aki el is hiszi :D
2011. okt. 18. 17:53
24/33 anonim válasza:
Na én mentem amugy ti tök jó fejek vagytok örülök hogy rajtam kívül sokan nem hisznek ebben a baromságba na viszlát!
2011. okt. 18. 17:59
25/33 anonim válasza:
Ha levágják a Reptoid farkát, az is visszanő ? Itteni Reptoidok biztosan tudják.
2011. okt. 18. 18:36
26/33 anonim válasza:
Mióta tulajdonítjuk az evolúciót a reptoidoknak? A terhesség alatt visszafejlődik az a csökevényes farokszerűség, ami van az embriónak, és bizony előfordul, hogy mégse fejlődik vissza, mint ahogy előfordul hat ujjú, féllábú, hermafrodita, meg mindenféle egyéb fura szerzet. A farok egyébként nem az üléstől fejlődött vissza, az ősembereknek se volt, pedig ők annyira nem ültek sokat. Mi volt még? Ja igen. Rh. Ha Rh negatív anya két Rh pozitív gyerekkel lesz egymás után terhes, akkor a másodikat megölik az első miattaz anya vérébe termelődő antitestek. Hogy is jönnek ide a reptoidok? És végül: a reptoidok nem a fura, két lábon járó, humanoid gyíkok? Mert szerintem ilyen nem sok rohangál az utcákon.
2011. okt. 18. 19:04
27/33 anonim válasza:
"Igaz, hogy a Reptoid genetika az elcsökevényesedett farokból is megmutatkozik?"
Ha ez tényleg igaz, akkor itt nagyon sok ember a reptoidok (vagy mi a francok) egyenes ági leszármazottai, ugyanis igen sok az elcsökevényesedett farok ezen a témakörön belül, a Kérdezővel az élen.
2011. okt. 19. 01:00
28/33 anonim válasza:
Reptoid ezredes tudod mi az h LoL? És csinálsz is??
2011. okt. 19. 20:28
29/33 A kérdező kommentje:
Akik kritizáltak, azoknak elcsökevényesedett a farkuk ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!