Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Reptoid-kutatók! Mit tanácsolt...

Reptoid-kutatók! Mit tanácsoltok, hogyan készüljünk fel a 2012-es invázióra?

Figyelt kérdés

Sok helyen látom az olyan kommenteket, hogy: "2012-ben jönnek" stb. Azt mondjátok azért írjátok ezeket, hogy minél több emberhez eljusson ez az információ. De mit érünk ezzel ha fogalmunk sincs, hogy hogyan tudnánk felkészülni? Elvégre nagyobbak, erősebbek, fejlettebbek és ennél konkrétabbat egyikünk se tud. Max az Ellenállás tagjai. De a közemberek ezzel nem sokra mennek, hisz nem tájékoztattok.

Szóval engem az érdekelne: Milyen fegyvereik vannak?

Mi a gyengepontjuk?

Milyen army ruházatuk? gondolom egy konyhakés nem fogja átütni a páncéjukat

Ismeritek-e a haditervüket és ha igen hogyan tervezik megkezdeni az iváziót?

És örülnék neki ha van még valami lényegesebb infótok ami nem titkos azt megosztanátok

2011. okt. 16. 14:31
1 2 3
 11/28 Neménvagyokaz ***** válasza:
100%
Én nem vagyok reptoid kutató, de a magas feszültség mindenkit kinyír:D
2011. okt. 16. 19:16
 12/28 anonim ***** válasza:
57%
A legfontosabb a készletek felhalmozása. Az első 3 hónap nagyon kemény lesz.
2011. okt. 16. 19:32
 13/28 anonim ***** válasza:
Szenthelyi Árpád! a reptoidok tömegpusztító fegyvereket is bevetnek? válaszolj légyszíves! köszi előre is
2011. okt. 16. 19:48
 14/28 anonim ***** válasza:
Mindent meg fognak tenni, hogy megszerezzék a bolygót.
2011. okt. 16. 20:56
 15/28 x) ***** válasza:
94%

Én mint híres neves Reptilián szakértő (és urológus) mondhatom, hogy van egy pont a nyelőcsövük közepén amit savanyú uborkával ütögetve aktiválhatunk, és az egész élőlény idegrendszerét blokkolhatjuk vele. Vigyáznunk kell viszont a nyelési reflexszel, ügyelni kell a gyorsaságra, mert ha nem sikerül időben elérni ezt a pontot, a reptilián egészben nyelhet le. A különleges, csak a reptiliánokra jellemző gyomorsav pedig pudinggá modifikálhat bennünket.

Szóval a tanácsom: mindenki vegyen savanyú uborkát!

2011. okt. 16. 22:42
 16/28 Neménvagyokaz ***** válasza:
85%
x) ez akkora hülyeség, hogy megérdemelsz érte egy zöld kezet:D
2011. okt. 17. 14:59
 17/28 anonim ***** válasza:

Hogy lehet az, ha ekkora a veszély és mégis csak a társadalomnak csak egy szűk rétege tud róla annak is a fele röhög(jó okkal)?!

Pár emberből álló szétszór csoport hogy fog ellenállni?(bár ha az áramot már nem vezetitek akkor célt értetek).

Árpi, mért használna bárki tömegpusztító eszközt akinek épségben kell a föld. (Ha azzal jössz hogy annyira fejlettek hogy képesek újratelepíteni egy bolygót, mért ne mennek egy kihaltra?)

Lehet ennyi érvel és kérdéssel inkább kérdést kellett volna nyitom....

2011. okt. 17. 15:31
 18/28 anonim ***** válasza:
36%
Nem állítottam, hogy el akarják pusztítani a földi bioszférát.
2011. okt. 17. 15:57
 19/28 anonim ***** válasza:
93%
Amíg Chuck Norris életben van nem valószínű hogy a reptoidok meg mernék támadni a földet...
2011. okt. 17. 16:33
 20/28 GusztixD ***** válasza:
vajon atombomba kinyirja e öket? sugárzásra biztos alergiásak xD
2011. okt. 21. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!