Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A célkitűzésekből mennyi...

A célkitűzésekből mennyi reális célt lehet elérnie az ellenállásnak?

Figyelt kérdés

Főleg az ellenállás tagjait kérdezem, de szívesen várom az outsider földi emberek véleményét is, azonban kérem hogy a viccelődők tartózkodjanak a vélemény nyílvánításától.

A célkitűzésekből, mely a Reptoidek 2012-es invázióját volt hivatott megakadályozni valamint a Reptoidek földi térhódítását célzott visszaszorítani, mekkora eredményt értek el eddig ezek az underground mozgalmak. Továbbá lehetségesek-e a célkitűzések bizonyos részének elérése. Esetleg, amennyiben támogatná egy másik földönkívüli civilizáció az ellenállást, akkor sikerűlhet-e a célkitűzések maradéktalan elérése. Gondolok itt a Plejád faj segítségére 2012 kapcsán illetve esetleg sikerűlne kijátszani a szűrkáket a Reptoidek ellen.

Tudom, hogy a fórumot Reptoidek is olvassák, ezért tudom hogy nem lehet leírni mindent ide, de ennek ellenére jó lenne, ha az ellenállás jelenlegi operatív munkáiról tájékoztatást kapnánk. Lehetséges-e az emberiség elméjének felemelkedése, a jelenlegi állandósúlt Reptoidok által agymosott állapot ellenére.

2011. okt. 13. 22:39
1 2 3
 21/26 kris.king ***** válasza:
És hogy találtak ide? Nagy ez a galaxis.
2011. okt. 17. 13:48
 22/26 anonim ***** válasza:
Egyrészt már itt voltak előttünk, a Reptiliánok és ők már háborúztak itt. Másrészt rádiójeleket küldünk mindenfele, végül pedig olyan régen léteznek, hogy van rá idejük. Gondold el évmillióik lehettek erre.
2011. okt. 17. 17:10
 23/26 kris.king ***** válasza:
És miért hagyták el a Földet?
2011. okt. 17. 17:37
 24/26 anonim ***** válasza:
Nekem ebben az egész reptoid, plejád sztoriban az az egy gyanús, hogy az egész nagyon hasonlít a mostani sci-fikben "elterjedt" világleírásra. Kezdésnek például szerintetek mennyi az esélye annak, hogy ha vannak űrlények, akkor azok ismerik a szövetség, háború, kommunikáció és űrhajó fogalmát? Valószínűleg, ha vannak űrlények, akkor KICSIT se hasonlítanak az emberre vagy egy sci-fi könyvre...
2011. okt. 24. 20:03
 25/26 anonim ***** válasza:

Oké, értem én, hogy jó poén ez a reptoid sztori, de nem gondoljátok, hogy az ötezredik ilyen kérdés után ideje lenne már valami újat kitalálni? Vagy tényleg várni fogtok 2012-ig aztán amikor nem történik semmi, azzal fogtok jönni, hogy az ellenállás a csillámfaszlámák segítségével még a Föld elérése előtt Nap körülire állította a reptoidok - akkor már - jól szétvert hátsóját, és még két hónapig a "hőstetteitekkel" lesz tele minden?

Az pedig aki ezt (nem csak poénból) tényként kezeli, gondolkozzon el egy kicsit és legközelebb ne hagyja, hogy így átb*sszák.

2011. dec. 19. 16:35
 26/26 anonim ***** válasza:
*Nap körüli pályára
2011. dec. 19. 16:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!