Mik azok a reptoidok és miért ilyen népszerűek ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Értelmes választ kérek, ugyanis tudatlan vagyok.2011. okt. 12. 15:17
21/30 anonim válasza:
Nem, emberfijám, nem ezen az oldalon találták ki, hanem a 6000 évvel ezelőtti Sumér gyakorikérdések elődjén.
22/30 anonim válasza:
A goa'uldok ezek: http://www.youtube.com/watch?v=s6Urvw1TG68&feature=related bár eléggé sz@r a vid de hirtelen csak ez volt.
TROLL ON
Az USA-nak meg már van haditerve ellenük, ráadásul nyilvános: http://www.youtube.com/watch?v=9U4Qw0rZUeY Nem is vagyunk akkor abajban. :D
TORLL OFF
23/30 anonim válasza:
Akkor ha a reptoidok létzenek? Mert nem takarodnak el a retkes kurv@ @nyukba??????????
Tisztelt Kérdező!
Ebbe ne folyj bele mert csak el fog borzasztani a sok barom...de komolyan
24/30 anonim válasza:
A goauldok nem a csillagkapuban voltak?:D
25/30 anonim válasza:
Ha te ezoterikus akarsz lenni számodra léteznek reptoidok ha meg nem hiszel ilyen hókusz pókuszokban akkor számodra nem léteznek. Konkrét választ úgy sem kapsz a vélemények mindig meg fognak oszlani csak állj be az egyik oldalra.
26/30 A kérdező kommentje:
Én hiszek bizonyos ezoterikus dolgokban. De ezek valamilyen újmódi baromságnak tűnnek.
2011. nov. 9. 17:29
27/30 anonim válasza:
csak állj az egyik oldalra én pl nem hiszek ilyen b@romságokban
28/30 anonim válasza:
Komolyan: invázió 2012.12.27.-én.
Gyíkembernek kinéző földönkívüliek.
Létezése vitatott.
Eldöntheted, hiszel benne vagy nem.
Magam részéről nem hiszek bennük.
29/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó válaszoló. Én sem hiszek bennük.
2012. ápr. 5. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!