Mik azok a reptoidok és miért ilyen népszerűek ezen az oldalon?
Ez értelmes válasz, a magánvéleményem zárójelbe írtam meg a végére egy kis érdekességet.
Egész faj létezését 2 fő dologra alapozzák:
1/Minden ősi kultúrában, vallásban van hüllő-ember lény.
Ez ott megbukik, hogy pl: -az egyiptomiban nagyon sok ilyen félvér van(kecske, majom, krokodil, bogarak, sólymok >> (szóval biztos kell lennie ilyen alienek is XD)
-a sumer és későbbi 'változatiban' legalább 5000 istenség van(hogy egy kígyószerű szinte statisztikailag kötelező).
-az inkáknál is van pár olyan alak >>> (de vannak turulszerű állatok is és így biztos azok is léteznek, mert benne vannak az ősmagyar vallásban is és eljönnek azokért akik bemerészkedtek a kárpát medencébe rajtunk kívül. XD)
2/találtak pár kb emberi koponyamérettel rendelkező ősi fosszíliát ami kb. semmit sem jelent.
Ja, de még az is nagy bizonyíték hogy 404 Tamás és Árpi, akikről ezen a fórumon kívül semmit sem tudni. Szentül állítják hogy igaz.
És egy példa az ilyennel megtéveszthetők IQ szintjére:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2270..
Amit a második oldalon válaszol a tippekre az mindent elmond.
"Mibe kerülne rendesen válaszolni?"
Nagyjából annyiba, mint visszaolvasni egy-két oldalt, és észrevenni, hogy 6*10^23 ilyen kérdés hangzott már el eddig.
üdv, egy poloskoid-szakértő
Lehet fogadni hogy vannak vagy nincsenek. Ha vannak rábaszunk, bár külföldön nincs nagy reptoid láz és ez összefüggésben lehet a külföldi iskolázottsággal és átlag IQ-val is.
Nevetséges az egész: amikor először csészealjat láttak yetiszerű űrlényekről beszéltek, Rosewell-nél kicsi meg
nagy szürkékről most meg a hüllőkről.
SPOILER:
De van tudományos magyarázat: XX szd. eleje extasy XX. szd. közepe: LSD XXI. szd. eleje: szintetikus és kevert cuccok!
SPOILER OFF
A fogadás meg csak akkor lenne célszerű ha aki hisz benne az az életét tenné fel(mindenkinek jobb úgy, főleg az épeszűeknek).
Már meglett jósolva megannyi világvége, ez is lemegy simán.
Ja és reptoidhívők figyelem:
A HIT GYÜLEKEZETE ÉS A JEHOVA TANÚI(MEG SOK MÁS) MÁR HÁZALNAK LEGALÁBB 2 ÉVE 2012vel KAPCSOLATBAN!!!!!!!! TI HOL MARADTOK?!
(milyen jót röhögnék ha egy ilyen csöngetne be, nem egy szektás)
Elég sok ilyen kérdést láttam már de egyikben sem találtam hihető bizonyítékot a létezésükre... manapság már mindenbe belemagyaráznak mindent :/
Ami pedig a legnagyobb probléma: a legtöbb felhasználó az ezotéria témakörben csak trollkodik meg fenyegetőzik a reptoidokkal, és elvicceli ezt az egészet. Ha léteznének akkor se hinne bennük már senki, mert annyian hülyéskednek ezzel, hogy unalmassá és idegesítővé vált a reptoid téma. Minden kérdéshez odaírják hogy "majd jövőre te is megtudod" meg hogy "téged is meg fognak ölni a reptoidok"... értékét veszti ez az egész. És nem mondom hogy én sose vicceltem ezzel a dologgal mert egy ideig tényleg jó volt de annyira unalmas már ez az egész.
Tehát miután szépen megvallottam a bűneimet elmondanám, hogy bár nagyon kedvesek itt a felhasználók meg a reptoid ezredesek, reptoid kémek, egyszerű reptoidok, és 404-ek de srácok: elég lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!