Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért szekáljátok 404et?

Miért szekáljátok 404et?

Figyelt kérdés

Miért szekáljátok folyamatosan 404et?

Írásai alapján igazat mond, és nem hinném hogy egy tizen X éves hajnalban irogatna..

én hiszek neki, és nem értem, hogy ti miért nem hiszitek el..

2011. okt. 11. 14:39
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
én is gyerek vagyok, 14 éves, de én elhiszem az írásait. és nem érdekel, hogyha lenéztek vagy ilyenek, mert fiatal vagyok, vagyok annyira értelmes mint bármelyikőtök. :)
2011. okt. 11. 15:42
 12/36 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek 404nek. De nem azért mert amit mond abban nincs logika, vagy rájöttem volna a turpisságára, hanem azért nem hiszek neki, mert szakmámból kifolyólag én alapból nem hiszek a telepátiában mint kommunikációs eszközben. Sztm telepátiával nem lehet beszélgetni, bár ikrek közt tényleg létezik valami ismeretlen megérző készség amit a tudósok mai napig nem tudják hogyan létezhet, de én akkor is szkeptikus vagyok a telepátia iránt. Idegen lényekben hiszek és tudom hogy látogatják a bolygónkat és ebbe egyetértek vele. 404t olyan szempontból kedvelem, hogy kulturált, értelmes, van tartása és soha de SOHA senkit nem aláz meg, nem sért meg! Ez az amiért kedvelem, és undorító nézni amit vele művelnek egyesek. Néha már sajnálom is szegényt. De hát a gyerekek már csak ilyen gonoszok. Majd ha felnőnek megkomolyodnak.
2011. okt. 11. 15:50
 13/36 anonim ***** válasza:
91%

404 normális tisztelnivaló ember.

DE: nem hiszek neki. Azért mert hiába látott pár barátja bizonyítékot, de az egész történetben vannak hibák. Egy topicban kitárgyalták már ezeket. Nem nagyon emlékszem az összes problémára. kb 11 volt.

Én hiszek abban hogy létezik a földön kívűl élet. Nem feltétlenül kell annak a föld közelében élnie és nem is biztos hogy inteligensebb faj az embernél.

Ha igaz amit 404 mondott valahogy nem tudom elhinni hogyha ilyeneket látott hogyhogy nincs még pszihológusnál vagy esetleg diliházban (nem azért mert őrült hanem [gondolom én] nem tudja feldolgozni azt amit átélt.)

2011. okt. 11. 15:56
 14/36 anonim ***** válasza:

Amúgy kedves kérdező: ha tudnád hány tini írogat éjfélbe meglepne milyen sok.

404 szerintem nem tizenéves. A történeteit nem tudhatom hogy kitalálta-e vagy nem.

404-hez lenne egy kérdésem ha írna ide:

Kedves 404: te szerinted mi fog történni október 21-én? Ekkora jósolta valami keresztény szekta a világvégét. Valamint 2012-ről mit gondolsz? Számtalan fajta feltételezés van hogy hogy ér véget a világ. (Én nem hiszek benne)

2011. okt. 11. 16:05
 15/36 anonim ***** válasza:
Én hiszek a telepátiában hisz én rendszeresen használom a szerelmemmel. 404nem nem tudom hogy higgyek-e. Végül is lehet hogy igazat mond, addig senkire nem mondhatom hogy hazudik amíg meg nem győződtem róla. Több ezer emberről olvastam már ki könyveket hogy ilyen-olyan kapcsolataik voltak földönkívüliekkel. Akkor most mind hazudik? Ha már egy igazat mondott, már van benne igazság.
2011. okt. 11. 16:15
 16/36 anonim ***** válasza:
Mert a sok 10 éves akit asztrálmegerőszakolt isteníti és várja haza.
2011. okt. 11. 16:26
 17/36 anonim ***** válasza:
Miért ha téged megerőszakol valaki akkor alig várnád hogy hazajöjjön?
2011. okt. 11. 16:30
 18/36 anonim ***** válasza:
Mert a sok 10 éves szeret trollkodni mivel ez náluk olyan nagy divat, de előbb utóbb majd megunják...
2011. okt. 11. 16:37
 19/36 anonim ***** válasza:

Ez a kérdezö is elég agybajos....

Na már miért hinnénk egy zakkant unatkozó munkanélkülinek mint 404? Csak azért, mert agybaja van neki is..?

2011. okt. 11. 16:39
 20/36 anonim ***** válasza:
12%
Mert 404 gonosz :(
2011. okt. 11. 16:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!