Somogyilaszlo kérdése:
Lehetséges, hogy élet van a Vénuszon?
2011. okt. 10. 17:35
11/22 Tom Benko válasza:
Hm, kénsavas atmoszféra, ~750K hőmérséklet, majdnem nulla mágneses mező miatt brutál sugárzás... szerinted?
12/22 anonim válasza:
18:54- nek
"... tehát teljesen sötét a felszíne..."
ez azért nem egészen így van, sőt, úgy is mondhatjuk, hogy nagyon nem így van :D
ha előkeresed a szovjet venyera űrszonda által, a vénusz felszínén készített képeket, akkor igen nagy meglepetés érhet, mivel láthatod, hogy ott biz' egyáltalán nincs sötét...
13/22 anonim válasza:
Jelen lehetett az élet valamely formája ott régen, mielőtt ennyire felmelegedett a bolygó. De, hogy most lenne rajta élet, azt nem hiszem.
14/22 anonim válasza:
Lehet hogy az ott élők meg azt gondolják, hogy itt nincs élet, mert túl hideg van (hozzájuk képest) xD
15/22 anonim válasza:
Lehetséges hogy van, mivel más fajoknak nem feltétlenül szükségesek azok a feltételek, amik az embernek.
Az is lehetséges, hogy jelenleg még csak baktériumok élnek ott, és mint itt a Földön, később is kialakulhat ott valamilyen formában az élet.
16/22 kris.king válasza:
Miaz hogy van-e élet a Vénuszon hát én onnan jöttem.
18/22 anonim válasza:
Ott kezdődik a dolog,hogy a Vénusz egy gázbolygó! Nem hinném,hogy azon bármilyen élet is megmaradna,ill.kefejlődhetett volna!
19/22 anonim válasza:
"a Vénusz egy gázbolygó"
ezt azért te sem gondoltad komolyan, igaz?
20/22 anonim válasza:
12:40 A Vénusz gázbolygó? Hát ez valami kurv@ nagy! :D Gondolom, a 88 az IQ-dat jelöli, bár még szerintem így is csaltál. Na, kefejlődhetsz vissza az általánosba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!