Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nem unjátok már ezt a reptoid...

Nem unjátok már ezt a reptoid dolgot?

Figyelt kérdés
Nem foglalkoznak aránytalanul sokat a reptoidokkal az emberek? közben más idegen fajok elhanyagolva érezhetik magukat! ;)
2011. okt. 10. 11:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
én már unom.néha úgy tűnik nekem hogy egyre többen és többet foglalkoznak az ilyen idegenekkel és egyebekkel.
2011. okt. 10. 14:54
 12/23 anonim ***** válasza:
Nem unom, mert mindig tudnak újat mondani.
2011. okt. 10. 15:15
 13/23 anonim ***** válasza:
58%

A reptoid faj létezik, nem kitaláció.

Beszélni kell a reptoidokról mert különben sokan nem fognak tudni az invázióról.

2011. okt. 10. 16:06
 14/23 anonim ***** válasza:
Vannak itt sokan, akik nem ismerik a reptoidokat, csak elviccelődnek a témán, de valójában nem veszik komolyan. Ezzel szemben páran személyes kapcsolatba is kerültek már velük, vagy komolyan utána néztek a témának és megértették a lényeget: reptoid invázió 2012 decemberében nagy valószínűséggel lesz. És ha esetleg mégsem, akkor az nem rajtunk embereken fog múlni. Tehát nem az a kérdés, hogy tényleg léteznek-e reptoidok és hogy tényleg jönnek-e, hanem, hogy minél több ember tudomást szerezzen erről és valóban komolyan vegye, mert különben váratlanul fogja érni az emberiséget az alakváltók érkezése.
2011. okt. 10. 16:37
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom...engem azért vonz egy ilyen invázió..nevezzetek hülyének, kövezzetek meg..szerintem is hülye vagyok, de izgalomban nem lenne hiány, és az emberek is összekovácsolódnának nagyon..valahogy csak nyernénk:D
2011. okt. 10. 17:57
 16/23 anonim ***** válasza:
Úgy is Chuck Norris nyer hagyjuk a témát...
2011. okt. 10. 17:58
 17/23 anonim ***** válasza:
Ez a legegyszerűbb: van egy tényállásom ami valószínűtlen(rapper droidok). Hangoztatom hogy jönnek, de ha nem jönnek akkor majd azt mondom, hogy nem rajtunk múlott.Hanem más űrlények (Justin Bieber fan droidok?) állították meg őket. Köszi de nem.
2011. okt. 10. 22:18
 18/23 anonim ***** válasza:
Remélem azok akik komolyan veszik az Inváziót, nem rekednek meg online szinten és komoly önképzéssel készülnek 12-re.
2011. okt. 10. 22:21
 19/23 anonim ***** válasza:
Nincs reptoid, csak a Boborján gyakorol megint.
2011. okt. 10. 22:51
 20/23 anonim ***** válasza:
A rapdoitok leigáznak minket... Félhetnél te is kérdezö: [link]
2011. okt. 10. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!