Honnan tudhatom meg hogy elraboltak a földönkívüliek, vagy nem?
Figyelt kérdés
Reggelente fáj a fejem és piros szúrásnyomok vannak a testemen. 404?2011. okt. 9. 20:23
41/51 anonim válasza:
Nem azzal van a gond, hogy egy gyüjtő, hanem azzal, hogy talán ő a Gyűjtő, aki mindenképpen megszerzi az ereklyéket. Még akkor is, ha drasztikus módszereket kell bevetnie a cél érdekében
42/51 A kérdező kommentje:
404 ez nem himlő hallod ez tűszúrás nem látod? Vizsgálj már meg élőbe és nézd meg hogy mik ezek rajtam. Amúgy fiú vagyok és b*zi de esküszöm nem akarok tőled semmit csak azt hogy megvizsgálj. léccilécci ;)
2011. okt. 11. 20:51
43/51 A kérdező kommentje:
Miért nem segít nekem 404??
2011. okt. 12. 22:10
45/51 kris.king válasza:
Ugorj ki egy cseszett magas épületből ha életben maradsz akkor a földönkívüliek elraboltak és valamit csináltak veled ha meghalsz akkor meghalsz.
46/51 anonim válasza:
FIGYI EZEK KIÜTÉSEK,NEKEM PONT UGYONILYENEK VANNAK,AZÉRT FÁJ A FEJED MERT KIÜTÉSES LETTÉL.higyj nekem.....ez általában ételtől van ...nem földönkívüliektől..:)
47/51 zöldségnyúllal válasza:
Öcsém, ekkora pattanásokat! :O
48/51 anonim válasza:
onnan hogy ha elrabolnak akkor egyszer csak földönkívüliek vannak körülötted -.-
49/51 anonim válasza:
Ezek nekem inkább keléseknek tűnnek. Menj el egy orvoshoz, ő majd megmondja a tutit. Nem kell mindenben ufókat látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!