Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Honnan tudhatom meg hogy...

Honnan tudhatom meg hogy elraboltak a földönkívüliek, vagy nem?

Figyelt kérdés
Reggelente fáj a fejem és piros szúrásnyomok vannak a testemen. 404?
2011. okt. 9. 20:23
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
20%
404 az én kérdésemre mért nem válaszolsz? Miért vadászol vétlen UFO-kra?
2011. okt. 11. 03:06
 32/51 404 ***** válasza:
91%
Ne hülyéskedj azokat nem szabad sajnálni. Kegyetlenek. Egyébként gyors haláluk volt. Azok akik Gergőt elvitték, azok a fajok érzéstelenítő nélkül feldugnak egy csövet az orrodon keresztül az arcüregedbe miközben te ordítasz a fájdalomba. Közben a többiek a csontodba szúrnak egy éles tárgyat és egész a csontvelőig hatolnak. Ez a tárgy úgy néz ki mint egy hatalmas tű. Közben nem foglalkoznak a te fajdalmaiddal. Erős szúrást érzel a mellkasodban mint ha szíven szúrtak volna. Ez a félelemtől és a stressztől van. Sokan meghalnak szívrohamba a vizsgálatok alatt, vagy még az előtt. Ezért visznek el erős embereket, mert a gyengék nem bírják ki ezeket a beavatkozásokat. Ne nevezd őket vétleneknek, amikor az embertársaid könyörtelenül kínozzék. Én legszívesebben az egész kolóniát kiirtanám ha tehetném, hogy megakadályozzam a tervüket, de sajnos nem tehetem. Viszont itt vagyok és tudok segíteni az áldozatoknak. Ha csak Gergőn sikerült segítenem, már akkor is megérte.
2011. okt. 11. 05:14
 33/51 anonim ***** válasza:
miért, milyen tervük van azoknak a "gonosz" földönkívülieknek? egyáltalán az melyik faj? :)
2011. okt. 11. 14:36
 34/51 Neménvagyokaz ***** válasza:
81%

Kedves 404

Mivel állítasz elő nagyfeszültséget? Tesla-tekerccsel?

2011. okt. 11. 15:40
 35/51 anonim ***** válasza:
Mi az a tesla tekercs :O
2011. okt. 11. 15:55
 36/51 anonim ***** válasza:

Ja már utána néztem ;)

[link]

2011. okt. 11. 15:56
 37/51 anonim ***** válasza:

A Tesla-tekercs komoly, akár halálos áramütést is okoz. A magas frekvenciás részek érintése halálos, csak Faraday-ketrecben lehet biztonságosan megközelíteni a nagyobb frekvenciájú és feszültségű Tesla-tekercseket, vagy (mivel a szekunder egyik vége föld potenciálon van,gondoskodni kell, hogy a megérintő személy a föld potenciáltól megbízhatóan elszigetelt legyen.

A tekercs működés közben a magas feszültségű kisülések következtében ózont, és nitrogénoxidot termel, mindkettő mérgező gáz. Ezért csak jól szellőztetett teremben szabad működtetni.

A szikraköz és a kijövő magasfeszültségű koronakisülés ultraibolya sugárzást bocsát ki, így ezek hosszas nézése, hasonlóan a hegesztéshez, szemfájást, kötőhártya gyulladást okoz.

Zavart kelt a rádióhullámokban, és más elektromágneses hullámokban, így (a teljesítménytől, feszültségtől és frekvenciától függően) a Tesla-tekercs körzetében, (10-100 méterig) zavarja a rádiót, televiziót.

2011. okt. 11. 16:04
 38/51 anonim ***** válasza:

"ultraibolya sugárzást bocsát ki, így ezek hosszas nézése, hasonlóan a hegesztéshez, szemfájást, kötőhártya gyulladást okoz"

és 404nek kötőhártya gyulladása van!

2011. okt. 11. 16:06
 39/51 anonim ***** válasza:
Köszönöm a választ 404! Habár nekem akkor is nagyon gyanús ez az UFO vadászat. Talán tényleg te vagy a Gyűjtő :(
2011. okt. 11. 16:42
 40/51 anonim ***** válasza:
Persze hogy gyűjtő. Én is gyűjteném. Jól teszi.
2011. okt. 11. 16:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!