Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi az a reptoid? Ez megint...

Mi az a reptoid? Ez megint valami netes baromság? :D

Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 19:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ki a rák az Chuck Norris?
2011. okt. 9. 19:33
 12/22 anonim ***** válasza:
*a
2011. okt. 9. 19:33
 13/22 anonim ***** válasza:
'X : Az az a nyerő páros, úgy mennek vadászni hogy Chuck az operatőr, Bear szól neki hogy most, erre Chuck lepörgő rúgja a reptoidot, majd Bear megnyúzza és együtt megeszik nyárson. nyammi
2011. okt. 9. 19:38
 14/22 Hungy ***** válasza:
Én nem hiszek Chuck Norrisban sem! Valami hülye kocka találta ki biztosan. :-)
2011. okt. 9. 19:42
 15/22 anonim ***** válasza:

Igen, léteznek:

[link]

2011. okt. 9. 21:18
 16/22 mustafa33 ***** válasza:
Reptilia = hüllő, reptoid = hüllő alakú. Akkor most ki a csuda jön? a vizisikló? vagy a homoki vipera? a faligyíktól nem hiszem hogy ennyire betojtok. Más meg nálunk nem él meg.
2011. okt. 10. 04:51
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
A raptoidok igenis léteznek: [link]
2011. okt. 10. 23:34
 18/22 anonim ***** válasza:

Lehet az, lehet nem. Ez is csak egy UFO-k jönnek és leigáznak hullám.

Rosewell-ben legalább volt bizonyíték(arra hogy vmi lezuhant), amit eltüntettek szal nem tudni ott sem mi zuhant le. Lehet az amerikai légierő szeme-fénye.....

Láttam egy ilyen műsort valamelyik csatornán(asszem spektrum) és arról szól hogy hogyan változott az emberekben az ufonautákról elképzelt kép. Először jeti féleség, aztán nagy szürke, később kis szürke, most meg hüllőszerű alakváltó.

Utóbbiakat nevezik reptoid-nak, ők már a Star Trekk-ben is feltűntek meg a világon megmaradt 5db maja könyvben.

Szal lopni volt honnét és a reptoid ''villámháború'', a ''szövetség'' és az ''ellenállás'' engem nagyon - egy megtörtént háborúra emlékeztet.

2011. okt. 11. 18:09
 19/22 mustafa33 ***** válasza:

18:09 - a Maja méhecske könyvre gondolsz?

23:34 - ha a www.p!na.hut nézegetnéd, még az is hasznosabb lenne számodra.

2011. okt. 11. 20:20
 20/22 anonim ***** válasza:

mustafa33: értem a viccet, de én nem viccenek szántam, egyszerűen ez a reptoid dolog túl ingatag talajon áll, hogy igaz legyen.

Űrlények meg biztosan léteznek(intelligensek is), elég nagy a világ hogy egyedül legyünk benne.

A reptodiok nem azok amelyikek kirágják a rézkábel belét, ezt te nem ide írtad, a reptoidok föld alatt élnek, meg a Balaton alján és a búvárok fémpalackját lopkodják le.

2011. okt. 13. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!