Ritka, hivatalos NASA felvétel egy UFOról, ahogy az kitér egy földről indított rakéta elől. Vélemények?
Leszögezném, hogy nem saját anyag, csak fordítás. Véleményekre vagyok kíváncsi viszont: Szóval hajrá.
"El sem hinnéd mennyi minden történik a fejünk fölött. Tucatnyi NASA felvétel lett közzétéve, egy-egy különféle UFO-kat mutatva, melyek az atmoszféránkban repkedve láthatóak. Néhányan azt fogják vallani, hogy ezek csupán aszteroidák fennakadva a föld gravitációjában, vagy körülötte keringő műholdak. A lentihez hasonló videóknak átlagos szkeptikusokból határozott "hívőt" kellene faragnia. Habár kicsit szemcsés, de határozottan eredeti, vágatlan, és hiteles NASA felvétellel van dolgunk, aminek még a kormány is elismeri a világra hozatalát, habár csak annyit fűz hozzá, hogy "furcsán viselkedő kövek". A legtöbbeknek akik megnézték tényleg úgy néz ki, mint egy nyugisan lebegő UFO mely aztán drasztikusan irányt változtat és visszavonul az űrbe: A pillanatokkal későbbi rakéta forma elől, ami pontosan átszeli azt a területet, ahol az tanyázott.
Tehát a felvétel:
http://www.youtube.com/watch?v=eil_2WOv5VA "
Szerintem túl nagy véletlen ahhoz, hogy tényleg csak egy kő legyen, amit hirtelen arrébb fúj az "űrszél".
-
Forrás itt megtekinthető, olvasható eredeti formájában: [link]
16:40 vagyok.
A nem-teljesen-valósághű-kitérés annak lehet a jele, hogy az a valami nem tudatos irányítású, ergo nem ufó. Ha jön felém egy rakéta, akkor minél messzebb megyek a röppályájától, nem úgy menekülök, hogy még egyszer keresztezzem. Akármilyen civilizációról is lenne szó, az általános logikának ott is működnie kell.
19:08
Látom egy normális választ sem tudsz kiszenvedni magadból. De azért kösz a tartalmas hozzászólást.
19:36
Jah, ez logikusan hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!