Az USA sikeresen véghezvitte a H12 fedőnevű UFO akcióját 1999-ben?
Figyelt kérdés
Azok válaszoljanak akik értenek hozzá gondolok itt 404re!2011. okt. 4. 19:02
11/20 anonim válasza:
Én hallottam a H12-es ről. Egy UFO-t akartak elkapni ami rendszeresen járta a környéket Miamiban. De nem tudom végül elkapták-e.
12/20 anonim válasza:
Igen sikerült elkapniuk Horatio és a csapata segítségével.
13/20 anonim válasza:
Kérdezd meg személyesen 404et itt: [link]
14/20 anonim válasza:
14:45 Te egy állat vagy:D, jó értelemben :D! Hát igen nyilván egy "titkosügynöknek" itt fognak a laikusok választadni!Azért nem kéne kérdező magadból hülyét csinálni nyilvánosan!
15/20 anonim válasza:
Hülye az H5N1 és igen béghezvitte.
16/20 404 válasza:
Sajnálom, nem tudok erről, de ha tudnák sem beszélnék róla nyilvános helyen.
17/20 GusztixD válasza:
wow igazi 404 sikerült az egyik videóddal kapcsolatot teremtenem a földönkívüliekkel:D
amúgy hogy ne legyen off: én is halottam róla de nem beszélhetek arról de anyit mondok hogy sikerült
18/20 anonim válasza:
Én is titkos ügynök vagyok, sőt az egész C.I.A ezt az oldalt szokta figyelni ufó észlelések után. Azt kell mondjam hogy nem sikerült véghezvinni a projektet.
19/20 anonim válasza:
Mi a túró az a H12 ? Itt mindenki tudja, csak én nem ? Ide csak titkos ügynökök írnak ?
20/20 anonim válasza:
miért pontozzátok le szegény Lisát mindig?
pedig ha tudnátok mien jó bőr ; P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!