Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az USA sikeresen véghezvitte...

Az USA sikeresen véghezvitte a H12 fedőnevű UFO akcióját 1999-ben?

Figyelt kérdés
Azok válaszoljanak akik értenek hozzá gondolok itt 404re!
2011. okt. 4. 19:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy 404-et állítólag elrabolták, az nem azt jelenti, hogy az ilyenekhez ért.
2011. okt. 4. 22:24
 2/20 anonim ***** válasza:
404et nem rabolták el. Önszántából ment és ő hívta őket hogy vigyék el. De ez tényleg nem jelenti azt hogy mindenhez ért!
2011. okt. 4. 22:26
 3/20 anonim ***** válasza:
Linkelj róla valamit, mi aza a H12?
2011. okt. 5. 08:55
 4/20 A kérdező kommentje:
Sajna erről nem tudok linkelni semmit mert ez szigorúan titkos bevetés volt. Megnéztem beütöttem a googlébe de nem ismeri szóval erről nagyon kevés ember tudhat olyanok mint pl. én. Azért gondoltam 404re mert ő tud ilyen titkos dolgokat és talán ő tud róla hogy sikerült e a H12 UFO bevetés. De még nem írt választ. Nem baj ha 404 megjelenik majd kiemelem a kérdést úgy van esélyem hogy fog rá válaszolni. De más is válaszolhat rá aki tudja miről van szó, bár kétlem hogy van még itt olyan kolléga aki a titkosszolgálatnál dolgozott hírvivőként.
2011. okt. 5. 12:40
 5/20 anonim ***** válasza:
59%

xDDDD ezen nagyot nevettem:D

Mert gondolom az USA-ban dolgoztál titkos ügynökként, és annyi eszed volt, hogy kiírd ide a kérdést:D

2011. okt. 5. 15:13
 6/20 A kérdező kommentje:
Örülök hogy jól kiröhögted magad. Egészségedre! Igen titkos ügynök voltam de nem az USA-ban, és már nem dolgozom. Igen, volt annyi eszem hogy kitegyek egy kérdést, mivel ez az ügy már nem titkos. Csak akkor volt szigorúan titkos, most már nem mert az elévült aktákba helyezték 2006-ban. Csak azt nem tudom sikerült-e az akció. Továbbra is várom a híres 404 válaszát!
2011. okt. 5. 16:35
 7/20 anonim ***** válasza:
95%

Nos ,értem:D Vagyis az USA- titkos aktáihoz hozzáfértél, de nem az ő ügynökük voltál:D És 10év alatt elévült egy ekkora hatalmas akció, amikor még Rosswellt is 40évre titkosították el:) és mivel már nem titkos, Amerika mint a világ vezető hatalma elismeri ,hogy UFO-k már pedig léteznek:D

És annyira tapasztalt ügynök voltál, hogy nincsenek ismerőseid, és itt kérdezed meg, a gyakori kérdéseken, egy általad ismeretlen személytől, aki lehet, hogy egy kiskamasz:))))

2011. okt. 5. 18:15
 8/20 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem titkos, akkor akár mondhatnál is róla néhány dolgot, csak hogy el tudjuk képzelni.
2011. okt. 5. 18:25
 9/20 anonim ***** válasza:
60%
Mi a k!rva istenért bazsalyogsz, utolsóelőtti? Joker mosolyt varázsolt az ajkaidra?
2011. okt. 5. 19:54
 10/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nem lehet, hogy kirúgtak az USA-ból amikor titkos ügynök voltál, amiért már az 1. napodon egy szupertitkos küldetést kürtöltél szét 5 perc alatt a neten?

Valld csak be...

És annyira mélyre süllyedtél, hogy itt, a GYIK-on teszel fel egy szupertitkos dologról kérdést, mert mi biztos tudjuk, hogy sikeres volt vagy nem.

Bár, ha egy kicsit jobban belegondolok, akármi is az valószínűleg nem sikerült, mivel ha sikerült volna akkor még most is titkos lenne, DE az is lehet, hogy most is titkos, titkos ügynök vagy a Pentagonnál és olyan profi vagy, hogy gondolod ha szétkürtölöd ezt a projektet egy közösségi oldalon biztos azt fogják hinni, hogy biztos csak egy hülye találta ki és igazából nem létezik olyan.

Na melyik a sok választásból?

2011. okt. 5. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!