Mi ez a reptoid meg kriax vagy mi?
Figyelt kérdés
az ufó kategóriában csak ezt látni.
Ki találta ki?
2011. okt. 3. 19:22
11/16 anonim válasza:
A Kriszkraksz egy szó. Valami olyasmit jelen hogy összevissza, helyesen így kell leírni: krix-krax. De azok nem Kriszkrakszok és nem is krix-kraxok hanem kriariaxok. A kriariax egy idegen faj neve úgy mint nekünk az hogy ember. Őket egy titkos társaság nevezte el valamikor, valahol. 404 sokat tud róluk mondani, én tőle tudom ezeket.
13/16 anonim válasza:
ez a reptoid
és a V sorozat rajongói meg elfoglalták a rovatot.
ezt nevezik a reptoid inváziónak:D.
15/16 anonim válasza:
Ne viccelj ! A krixkraxokat egy titkos társaság találta ki és 404 átvette a nevüket aki tojik mindenkire ?! Ráadásúl tartja velük a kapcsolatot. Így szólítja őket áéllandóan ?! :LOL
16/16 anonim válasza:
A reptoidok egy földönkívüli faj akik meg akarták szállni a Földet, december 21-én a lumbulábi meg krixkraxi flottával közösen jöttek volna de összeütköztek a Nibiruval
A krixkraxiak meg a reptoidok szövetségesei a poloskoidokkal és a guargumikkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!