Mi alapján dől el? Mi alapján választanak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mi alapján döntik el az idegenek hogy kit visznek magukkal? Figyelnek minket? Esteleg tanulmányoznak?
Gyanakodhatunk arra hogy akár a környezetünkben élők között van aki estleg földönkívüli? mik az ismertető jegyek? Lehet buta a kérdés... nem hiszek feltétlenül.. nyitott vagyok mindenre de ha értelmes magyarázatokat kapok akkor jobban össze tudom rakni a dolgokat:)
2011. okt. 3. 17:15
1/11 anonim válasza:
Egésségi állapotod alapján választanak ki.de attól ne akarj beteg lenni :D
2/11 A kérdező kommentje:
Értem.. és lehetséges hogy egyszerűen csak kísérleti alanynak tekintenek mindent és ha mindent megtudtak amit tudni akartak az adott testről akkor megölik az alanyt?
2011. okt. 3. 17:49
3/11 x) válasza:
Általában azzal történnek ilyenek aki nem akar minden áron az idegenek áldozata lenni... egyébként tényleg fontos az egészség is.
4/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
hát, biztos nem a zsenikre utaznak, mert engem még nem vittek el...
(bocs ezt nem hagyhattam ki)
8/11 anonim válasza:
Főleg azt nézik menyire vagy egészséges.
9/11 anonim válasza:
"Egésségi állapotod alapján választanak ki.de attól ne akarj beteg lenni :D"
Ne viccelj ! Te 30 valahány évesen pocakos vagy :D Majdnem mindenki egészségesebb mint te. Attól a beültetéstől is napokig fetrengtél, amit mindenki elvisel fekvés nélkül.
10/11 anonim válasza:
Szerintem is egészségügyi állapot és gondolom erős fizikum alapján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!