Az ember el tudna kapni egy földönkívülitől egy betegséget (Gondolok itt 404re)?
Figyelt kérdés
2011. okt. 3. 00:33
21/33 Stainless válasza:
Azért ez érdekes,mert állítólag dolgozik.és azt mondta hogy ami ott 1 nap az itt vagy 5 hét vagy ilyesmi.addig mit mond a főnökének amíg távol van?:D ráadásul több hétig,aztán még beteg is lesz.
22/33 anonim válasza:
Stainless 404-nek nincs főnöke.
23/33 anonim válasza:
Ha 404 vállalkozó és tízen valahány embert foglalkoztat, akkor nem hiszem hogy van főnöke.
25/33 anonim válasza:
404 -nek nincs főnöke. Tudom hogy irigykedtek de tényleg nincs neki!! Dugjátok a fejeteket a homokba úgy könnyebb elviselni ezt a rossz hírt :D
26/33 Stainless válasza:
ezt nem tudtam.akkor nincs:D írtam neki emailt mert nemtom h mit higgyek ezzel az egésszel kapcsolatban.
Nagyon sci fi már,de érdekes lenne ha téll igaz lenne.mit gondoltok?
27/33 anonim válasza:
Attól, hogy van főnöke még ugyanúgy munkanélküli, szóval nem kell védeni. Inkább szervezzetek egy közös látogatást a csövesmenhelyre.
28/33 anonim válasza:
Most mit irigykedtek? Nekem sincs főnököm én is vállalkozó vagyok na és akkor mi van? Sokkal rosszabb vállalkozónak lenni minden teher rám szakad és ha valamit elszúrok lőttek az üzletemnek, és minden lépésemmel a megélhetésem kockáztatom. Ha valakinek van főnöke annak sokkal jobb, mert csak dolgoznia kell, de nem kockáztat semmit. Igaz, kevesebbet keres de legalább nem öli meg az ideg minden nap. Úgy hogy csak ne irigykedjetek a vállalkozókra mert nagy felelősség és csak teher és idegeskedés. Kérdezzétek meg nyugodtan 404et milyen vállalkozónak lenni majd ő megmondja!
29/33 anonim válasza:
404-et a szűrkék fertőzték meg szándékosan tették Ferike hasába a kütyüt tele bacikkal, tudták hogy 404 kiveszi mert kell neki mivel olyanja nincsen. Direkt génfertőzött hogy csak a Krixkraxokat és 404-et pusztítsa ki !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!