A Reptoid invázió híre a magyar nyelvű oldalak közül miért csak a GyakoriKérdések.hu-n terjed?
Figyelt kérdés
Én azt gondolom, hogy ennek az oldalnak az olvasótábora valami miatt ki lett választva, hogy elsőnek értesüljön az invázióról és a Reptoidok figyelik az egyéni reakciókat, hogy ezzel is tapasztalatot szerezzenek arra az időre, amikor már széles körben terjedni fog a hír az invázió érkezéséről.2011. szept. 26. 22:24
41/53 anonim válasza:
Amúgy érdekes, hogy a szó a görög "tisztánlátásból" származik. Azt hiszem ideje lesz összekapcsolgatni mindent az ó világból. Kezdve a piramisokkal és a szemekkel.
42/53 anonim válasza:
nem keresek rá, nem találok ki összeesküvés-elméleteket, nem is keresek ilyeneket, te is hiába gondolod hogy tudod pl. hogyan kerültek ide a dinosaurusok, akkor se fog semmi változni, a világ megy tovább, nem fogsz tudni rajta változtatni
43/53 anonim válasza:
Nem is akarok. Elég nekem az, amim van.
46/53 anonim válasza:
""Wyrm válasza:""
""Amúgy érdekes, hogy a szó a görög "tisztánlátásból" származik. Azt hiszem ideje lesz összekapcsolgatni mindent az ó világból. Kezdve a piramisokkal és a szemekkel.""
Tudom,már,hogy régi a hozzászólás, de most jöttem rá erre a kérdésre ez lehet a válasz,és nem lehetetlen,mindenki járjon utána saját maga :) youtube-ra , írjátok be!!! " Alaje üzenete 1 " ,ott mindenre fény derülhet! :)
47/53 anonim válasza:
akik jönnek,nem inváziót terveznek,hanem segíteni jönnek, kiszabadítani,a zsarnokságból,amiben élünk:)
48/53 anonim válasza:
Azért,mert ide bárki szabadon írogathat,és csak itt vannak olyan munkát félretevő egyedek,akik ész nélkül ütik a billentyűzetet,tehát itt vannak csak olyan hülyék.Ja igen, és az oldalon lévők elég nagy része van olyan komoly,hogy nem foglalkozik ezzel.Nézz be például a Családi kapcsolatok, vagy a Közoktatás és tanfolyamok,vagy a Sport, mozgás kategóriába.Garantáltan az oda válaszolók töredéke sem ír ide az Ezoba.
49/53 anonim válasza:
utolsó, te mégis megtetted :) .) :D
50/53 anonim válasza:
Ne félj kérdező, ez természetes kérdés,amerikaiak 60-70% a hisz a földön kívüliekben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!