Szerintetek léteznek Ufok hisztek ti bennük?
Figyelt kérdés
vannak földönkívüliek i nincsenek miért ?2011. szept. 19. 20:21
11/21 x) válasza:
nemszámíít... itt mindenki sátánista :D aki nem az meg reptoid.
12/21 anonim válasza:
Igen de a reptoidoknak is van vallása, a reptoidok Mátrix hívők.
Mátrix az istenünk neve!
13/21 x) válasza:
Na... megint okosabbak lettünk reptoid ügyben. :D érdekelne hogy hányan fognak kérdezősködni a reptoidok vallásáról meg tanairól ezután :)
14/21 anonim válasza:
Erős földönkívüli faj vagyunk mi, nagy és erős istenséggel.
Ezért is fognak veszíteni a Föld bolygó lakosai ellenünk!
15/21 anonim válasza:
Nem vagyok sátánista, és messze állsz attól a szinttől, hogy te bárminek elnevezhess a reptoid picuri kis fejecskéddel, mátriksz valláskívánatosságaiddal. :) Már megbeszéltem az Elsővel, hogy leváltsanak a posztodról.
16/21 anonim válasza:
Hát Wyrm mindenki tudja hogy sátánista vagy.
És mit érsz te ellenem az elsővel, ha velem van még 7 ezredes?
17/21 anonim válasza:
Persze. Olyan nagy a világegyetem. Az a fura hogy sokan azt hiszik rajtunk kívül nem létezhetnek más bolygókon élőlények, akik ráadásul még okosabbak is nálunk.
18/21 anonim válasza:
Igen, utolsó, ezt hívják mérhetetlen egoizmusnak, tudatlanságnak, és naiveságnak.
19/21 anonim válasza:
Mi bajod utolso?:D Udv, a jelenleg utolso elotti, aki neked az utolso voltam:)
20/21 GusztixD válasza:
ezredes bocsi de nemrég írtad nem vagytok olyan fejlettek hogy néhány milliárd embert megöljetek akkor most mi van már ezzel a hülye reptoid mesétekkel?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!