Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért hiszik az emberek hogy...

Miért hiszik az emberek hogy ufók nem léteznek? Ahogy itt is kialakult élet máshol is ugyan úgy kialakulhatott szerintem.

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 22:43
1 2 3 4
 11/40 x) ***** válasza:
Hát figyelj manapság már csak ilyen hülye emberek vannak... nem biztos hogy tisztában vannak a földönkívüliek intelligenciájával (már ha intelligensebbek nálunk, ami szintén nem biztos)
2011. szept. 9. 23:17
 12/40 anonim válasza:

A csillagászok nem látják a teljes univerzumot ezért teljesen elképzelhető,hogy van élet a földön túl. De már vannak olyan találgatások, hogy nem is egy univerzum van hanem akár több szász. Múltkor láttam egy dokumentumfilmet az 51-es körzetről, nekem rohadt nagy kamunak tűnt az egész, miért titkolnák el ennyire mi van ott...?

De ha jobban belegondolunk lehet jobb is ez így, mekkora pánikot keltene ha kitudódna.

Viszont youtube-on van számtalan ufós videó amit rohadt nehéz lenne meghamisítani.

2011. szept. 9. 23:27
 13/40 anonim ***** válasza:
92%
a sok milliárd galaxis ban számtalan helyen lehet élet, akár intelligens is. Több millió naprendszer alakulhatott ki, akár olyan is mint a miénk, persze az esély arra is megvan, hogy semmiféle más élet nem lehet. Mi a valószínűbb? Az hogy van élet. Nem feltétlenül fejlett, de lehet fejlettebb is. Nincs kizárva. Viszont hogy ide eljönnek a több fényévnyi távolból és csak úgy röpködnek a légterünkben a pici űrhajóikon, az hülyeség. A krixkrax meg reptoid és társai mind unatkozó emberek kitalációi.
2011. szept. 9. 23:30
 14/40 anonim ***** válasza:

Énszerintem az 51 es körzet csak egy blöff...

Olyan mint a kisgyereket szívatni azzal hogy mi van a kezembee?? Aztán közbe semmi sincs a kezembe. A gyerek meg majd meg hülyül a kíváncsiságtól.. :D

2011. szept. 9. 23:32
 15/40 anonim válasza:
57%
én úgy tudom a Földre járnak házasságot kötni meg némelyikük nászútra is vissza jön
2011. szept. 10. 00:12
 16/40 anonim ***** válasza:

"Miért hiszik az emberek hogy ufók nem léteznek?"

Egyrészt hinni mindenki azt hihet, amit akar. Te "hiszel" bennük, más nem. A hitre hiába kérdezel, az szubjektív dolog. Másrészt aki korrekt választ akar adni (mint a szkeptikusok is), azt mondja, hogy egyelőre semmi nem igazolja egyértelműen, hogy jártak volna itt értelmes idegen lények. Szerintem a szkeptikusok sem mondják, hogy "ufók" (idegen civilizáció lényei) márpedig nincsenek.

2011. szept. 10. 01:05
 17/40 anonim ***** válasza:
Igen, máshol is kialakulhatott élet, ebben nem kételkedem. DE! Az UFO nem ezt jelenti, hanem azonosítatlan repülő objektumot. Az, hogy iderepülgetnek, meg embereket rabolnak, és vissza is hozzák őket, kitaláltak.
2011. szept. 10. 14:15
 18/40 anonim ***** válasza:
87%

Az élet minden területén szükség van a szkeptikusokra!

De én is hiszem, hogy vannak idegenek, mert túl nagy a viág ahhoz, hogy egyedül legyünk...

2011. szept. 10. 15:54
 19/40 Solarian ***** válasza:
42%

UFo= az az idegen objektum ami IDE JÖN a földre.

idegen életforma= valami lény odakint.

Szóval fennterom és NEM HISZEK AZ UFOk ba.

2011. szept. 10. 22:21
 20/40 Solarian ***** válasza:

De idegen életformák 100% hogy léteznek.

Tegyük fel hogy az űr végtelen.

Ergo végtelen sok csillag, és bolygó van benne.

Ebből az következik hogy biztos hogy végtelen sok a földhöz hasonló bolygó létezik mely alkalmas az életre.

Szal igen idegen lények biztosan vannak.

2011. szept. 10. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!