Miért hiszik az emberek hogy ufók nem léteznek? Ahogy itt is kialakult élet máshol is ugyan úgy kialakulhatott szerintem.
A csillagászok nem látják a teljes univerzumot ezért teljesen elképzelhető,hogy van élet a földön túl. De már vannak olyan találgatások, hogy nem is egy univerzum van hanem akár több szász. Múltkor láttam egy dokumentumfilmet az 51-es körzetről, nekem rohadt nagy kamunak tűnt az egész, miért titkolnák el ennyire mi van ott...?
De ha jobban belegondolunk lehet jobb is ez így, mekkora pánikot keltene ha kitudódna.
Viszont youtube-on van számtalan ufós videó amit rohadt nehéz lenne meghamisítani.
Énszerintem az 51 es körzet csak egy blöff...
Olyan mint a kisgyereket szívatni azzal hogy mi van a kezembee?? Aztán közbe semmi sincs a kezembe. A gyerek meg majd meg hülyül a kíváncsiságtól.. :D
"Miért hiszik az emberek hogy ufók nem léteznek?"
Egyrészt hinni mindenki azt hihet, amit akar. Te "hiszel" bennük, más nem. A hitre hiába kérdezel, az szubjektív dolog. Másrészt aki korrekt választ akar adni (mint a szkeptikusok is), azt mondja, hogy egyelőre semmi nem igazolja egyértelműen, hogy jártak volna itt értelmes idegen lények. Szerintem a szkeptikusok sem mondják, hogy "ufók" (idegen civilizáció lényei) márpedig nincsenek.
Az élet minden területén szükség van a szkeptikusokra!
De én is hiszem, hogy vannak idegenek, mert túl nagy a viág ahhoz, hogy egyedül legyünk...
UFo= az az idegen objektum ami IDE JÖN a földre.
idegen életforma= valami lény odakint.
Szóval fennterom és NEM HISZEK AZ UFOk ba.
De idegen életformák 100% hogy léteznek.
Tegyük fel hogy az űr végtelen.
Ergo végtelen sok csillag, és bolygó van benne.
Ebből az következik hogy biztos hogy végtelen sok a földhöz hasonló bolygó létezik mely alkalmas az életre.
Szal igen idegen lények biztosan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!