Miért lett az egész kategória egy vicc?
Figyelt kérdés
Az lmúlt hónapokban voltak értelmes kérdések, de mostnában már nem találok ilyeneket:S Ez mi miatt lehet?2011. szept. 7. 17:41
11/19 Neménvagyokaz válasza:
Ja én is figyeltem, hogy egész jó kérdések is feltűntek, de gondolom a sok bunkó anyázós kis 12 éves "elkergette innen a normális emberek nagy részét.(Sajnos)
12/19 Crixos válasza:
Mert talán értelmes kérdéseket kellene feltenni... és akkor tudnánk értelmes válaszokat is adni rá, legalább is én megpróbálnám
13/19 anonim válasza:
Mert törlik őket,és csak azt hagyják meg amik,lenéző,szkeptikus hangnemben fogalmazódtak meg.
Vagy még azokat se.
14/19 anonim válasza:
Mert sokan versenyt űznek abból, hogy más világnézetét kifigurázzák, ezért azok, akik komolyan tennék fel a kérdéseiket, hagyják az egészet a fenébe.
15/19 anonim válasza:
"Sajnos nagy az isten állatkertje, csak alacsony a kerítés."
Lejárt szöveg.
16/19 anonim válasza:
mert kitalálták a sok reptoid krixkrax plejárd meg stb... baromságot.
17/19 anonim válasza:
"Sajnos nagy az isten állatkertje, csak alacsony a kerítés."
Attól hogy lejárt még igaz.
18/19 anonim válasza:
Nem lesz igazabb többször attól, hogy minden megnyírt birka azt hajtogassa.
19/19 anonim válasza:
Valamelyik elkezdte a reptoidozást,aztán a többi követte. Egy bolond százat csinál.Sajnos százezret.Hova lesz az emberiség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!