Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért hisz el minden hülyesége...

Miért hisz el minden hülyeséget sok ember?

Figyelt kérdés

Miért lesz mesedélután általában abból hogyha szóba jön az hogy valaki látott egy azonosítatlan repülő tárgyat?

Általában az a vége egy ilyen hírnek ,hogy a többi ember folytatja és már vallás politika összeesküvés elméletek születnek meg és az a vége hogy XY Béla és XY Rozi életét akarják megrontani vagy megmenteni.. 6925 fajta ufófajtát hoznak szóba akik háborúznak a mittom én milyen fajtával. Meg már stargate sorozatot írnak le sokan. De ez ki a fenét érdekel?? Miért van ez a sok idióta ember? El is hiszik amit kitalálnak vagy mik? Lehúzzák az egész idegen civilizációról alkotott képét a tudományos érdeklődőnek.

Hát ha magamból kiindulva én földönkívüli lennék az ilyen hülyékkel találkoznék biztos vagyok benne úgydöntenék irtsuk ki a földieket ,mert ezek gyökerek.. :P :)

2011. szept. 2. 22:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ja am nem olvastam el a kérdésed alatitt bocs :D

hát én erre csak azt mondom ismét hogy unatkozó emberek :D

szerintem a hülyék még megmenthetők csak okitani kéne ,rávilágitani a hibájára aztán kész.

én a bunkókat(akik direkt más kárára dolgoznak)kapnám el és bezárva tartanám valahol amedig nem változnak meg :D

2011. szept. 3. 13:03
 12/14 anonim ***** válasza:
12:51 hány helyre linkeled még be ezt a marhaságot?
2011. szept. 3. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:

13:55-nek

rosszul irtad az időt -.-

és nem marhaság.

tény amit irtam a kereszténységről -.-

erőltessd meg az agyadat.

2011. szept. 3. 15:42
 14/14 anonim ***** válasza:
volt egy 12:51-es válasz, csak törölték, neki írtam, nem neked, ne vedd magadra
2011. szept. 4. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!