Miért hisz el minden hülyeséget sok ember?
Miért lesz mesedélután általában abból hogyha szóba jön az hogy valaki látott egy azonosítatlan repülő tárgyat?
Általában az a vége egy ilyen hírnek ,hogy a többi ember folytatja és már vallás politika összeesküvés elméletek születnek meg és az a vége hogy XY Béla és XY Rozi életét akarják megrontani vagy megmenteni.. 6925 fajta ufófajtát hoznak szóba akik háborúznak a mittom én milyen fajtával. Meg már stargate sorozatot írnak le sokan. De ez ki a fenét érdekel?? Miért van ez a sok idióta ember? El is hiszik amit kitalálnak vagy mik? Lehúzzák az egész idegen civilizációról alkotott képét a tudományos érdeklődőnek.
Hát ha magamból kiindulva én földönkívüli lennék az ilyen hülyékkel találkoznék biztos vagyok benne úgydöntenék irtsuk ki a földieket ,mert ezek gyökerek.. :P :)
ja am nem olvastam el a kérdésed alatitt bocs :D
hát én erre csak azt mondom ismét hogy unatkozó emberek :D
szerintem a hülyék még megmenthetők csak okitani kéne ,rávilágitani a hibájára aztán kész.
én a bunkókat(akik direkt más kárára dolgoznak)kapnám el és bezárva tartanám valahol amedig nem változnak meg :D
13:55-nek
rosszul irtad az időt -.-
és nem marhaság.
tény amit irtam a kereszténységről -.-
erőltessd meg az agyadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!