Egyébként a telosziakra gondolsz akkor igen léteznek.
2011. szept. 1. 14:34
12/24 anonim válasza:
reptoid mit nem értesz? A számok magukért beszélnek. Csak 1. Az az egyetlen egy ufoészlelés legyen csak igaz, akkor már létezik idegen civilizáció. Szerinted nem igy van?
2011. szept. 1. 15:52
13/24 anonim válasza:
az én megállapításom szerint nem létezik mert van 1 erre 1 elméletem! de ha simán csak bele gondolunk h több mint 100milliárd galaxis van és azon mind1ikben van töb 10millió csillag és körülttük jópár bolygó akk viszont azt mondom h létezhet
2011. szept. 1. 17:30
14/24 anonim válasza:
te a földönkivüliekről beszélsz ez a madár meg a gilisztákról érdeklődött
2011. szept. 1. 17:31
15/24 anonim válasza:
Na a lényeg, hogy a reptiliánok tényleg itt élnek a földön, a föld belsejében , ez nem kamú az egyik srác tényleg jól mondta..
Az anunakik ők a reptiliánok ősei de ők nem itt élnek a földön, ők úgy néznek ki mint a reptiliánok..
Na a lényeg a lényegben, hogy a föld felszínén élnek az emberek, a földben maga a reptiliánok, és alul a föld belseélyben, ahol a föld felszínéhez hasonló világban ott élnek a telosziak..
Na ez lehet hogy csak mese az egész de ez így van öreg harcosok, higgyétek el a vén rókának
2011. szept. 1. 18:21
16/24 A kérdező kommentje:
Reptiliánokról már hallottam . youtube teli olyan videókkal amiken azt állítják hogy ezek a reptiliánok irányítják a Földet meg hogy ők az a felső réteg akik az embereket befolyásolják. Nem tudom mi igaz ezekből egyszer majd úgyis kiderül hogy van e alapjuk. Telosziakról nem hallottam még azok hogy néznek ki?
2011. szept. 1. 18:31
17/24 reptoid válasza:
Guricski és 17:30-as
Nem csalódtam.
2011. szept. 1. 19:51
18/24 anonim válasza:
Igen.
2011. szept. 1. 23:31
19/24 anonim válasza:
"A mikulás sem létezik és a tapsihapsi sem"
"Na a lényeg a lényegben, hogy a föld felszínén élnek az emberek, a földben maga a reptiliánok, és alul a föld belseélyben, ahol a föld felszínéhez hasonló világban ott élnek a telosziak.. "
Diator,ha ezek léteznek,akkor már létezzen a mikulás és Tapsi Hapsi is.Hiszen az ő létezésükre is van annyi bizonyíték,mint a föld alatt élő reptoidok létezésére.
2011. szept. 1. 23:37
20/24 anonim válasza:
Ha léteznének földön kívüliek akár belüliek akkor már v leigáztak volna bennünket v felvették volna a kapcsolatot. Az usa meg sok mindent eltitkol mert egy köcsög állam igaz..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!