Lehet, hogy Ufokat látok Sopron felett?
ja! csak azt nézik h az emberi életre mi alkalmas, mert a mi naprendszerünk nagyrészt szén alapú. attól h egy bolygó légköre 90%-ban szén-dioxidot tartalmaz, és az ember nem élhetne ott(ez mind a hivatalos álláspont szerint)
attól még növények bőven megélhetnek.(CO2 beszív, O2 kifúj-fotoszintézis meg hasonlók) sok mindent kihagynak
"ja! csak azt nézik h az emberi életre mi alkalmas, mert a mi naprendszerünk nagyrészt szén alapú. attól h egy bolygó légköre 90%-ban szén-dioxidot tartalmaz, és az ember nem élhetne ott(ez mind a hivatalos álláspont szerint)
attól még növények bőven megélhetnek.(CO2 beszív, O2 kifúj-fotoszintézis meg hasonlók) sok mindent kihagynak"
A naprendszer nem szén alapú, csak az általunk ismert élet. A napban például egy molekula szén sincsen, csak hidrogén meg hélium.
Ha meg a növényeket nézzük, valóban, de gondolj bele, ha oxigén kifúj, akkor mi lesz. Kis idő múlva nem csak szén-dioxidból állna légkör. Amúgy a Föld is így kezdte. A növények meg nem utaznának ide milliárd fényéveket.
Persze elképzelhető, hogy van élet az univerzum más pontján is. De kijelenteni, hogy biztos, az épp olyan marhaság, mint azt állítani, hogy egyedül vagyunk. Meddő vita ez az egész. Amúgy minden azonosítatlan repülő tárgy UFO, akkor is ha egyébként egy izraeli kémrepülő. Azt sem kötik az orrunkra ha itt gyakorol az egész hadsereg, ahogy azt sem, ha valóban űrhajó. Vagy ami még rosszabb. Egy izraeli űrhajó.
Ez igaz /előttem lévő, hosszú írásos :)/ és egyébként én is,néha elég furcsa, megmagyarázhatatlan dolgokat látok: pl:
20-án, amikor jöttünk haza a virágkarneválról Debrecenben, egy olyan valamit láttam, ami nem villogott tehát nem repülő, és fényesebb volt , mint a mellette lévő műhold( merthogy az biztos az volt)és nem csillag volt, mert mozgott, nem is lassan... ja és a legfontosabb: 2 is volt belőle... azelőtti nap is láttam, és akkor nem csak én, hanem más is, és rájöttünk, hogy biztos a nemzetközi űrállomás, de 2 is van?! azt kétlem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!