Ne legyetek Naivak, én 13 éve foglalkozom földönkívüliekkel, és kutatók. De még Hrollokról semmit sem tudok, és nem is halottam. Hogy találhattatok ki ekkora hülyeséget?
Kérdező mesélj!
Milyenvolt ez a 13 év? Mit sikerült megtapasztalni?
én már a kérdésnél felakadtam. "foglalkozom a földönkívüliekkel, és kutatók". Addig értem, hogy te foglalkozol velük, de mi van a kutatókkal?
Meg amit írtál, a halottadról. Milyen halottad van? Ha tényleg halott, el szokás temetni:(
És a kriariaxokról,valxundinokról,gnumhódokról,domainekről, reptoidekről és a Régi Birodalomról hallottál?
Ezek mind kitalációk,akiket néhány itteni ember talált ki,hogy filmekbe illő történeteikkel szórakoztassák a többieket.
ma 12:27
Nem akarom elkiabálni, de talán végre a személyedben egy normális UFO kutatót köszönthetünk ebben a diliházban! :D
A Hrollok köztünk járnak!
Itt is mindig ír néhány, de jól álcázzák magukat. Ellentétben pl a reptoidokkal, akik nyíltan hirdetik magukat.
Lehet hogy köztük is van néhány hroll?
Jelentem, én a domainekről hallottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!