Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért van itt olyan aki...

Miért van itt olyan aki szkeptikus földönkívüliekkel szemben?

Figyelt kérdés
az nem elég hogy olyan ostoba hogy nem tudja elképzelni hogy a végtelen világegyetembe biztos hogy nem vagyunk egyedül de itt feltett tök rendes kérdésekre válaszolnak hogy hülye vagy stb. akkor húzzatok innen úgy néz ki nem a ti témakörötök...
2011. aug. 27. 00:47
1 2
 11/19 reptoid ***** válasza:
A világegyetem nem végtelen, ezt egy szkeptikusnak is illik tudni, hát még egy hívőnek. Lehet, folyamatosan tágul, de diszkrét időpillanatokban véges a mérete.
2011. aug. 27. 13:37
 12/19 anonim válasza:
Hmm.. abból a szempontból igazad van, hogy végtelen a világegyetem és nem lehetünk biztosak abban, hogy nincsenek rajtunk kívül is. De talán te űrkutató vagy? Vagy mit számít neked, hogy vannak-e rajtunk kívül vagy nincsenek? nem ostoba itt senki, csak van jobb dolga, mint, hogy ufókról képzelődjön, fantáziáljon, álmodozzon, mint te;)). ha nem láttál még ufót, ne okoskodj.
2011. aug. 27. 16:08
 13/19 anonim válasza:

reptoid

már, hogy ne lenne végtelen? ha van egy vége, akkor azon túl mégis mi van?

2011. aug. 27. 16:10
 14/19 reptoid ***** válasza:

16:10

Tanulj egy kis felsőbb matematikát, addig viszont beláthatod, hogy az általad felvázolt tény (végtelen a világegyetem) a te szemléletedben ugyanúgy értelmetlen, felfoghatatlan. Nem tudod elképzelni, hogy határa van, ahogyan azt sem, hogy valami mindig jön utána és utána és utána... És azután mi jön? És utána?

Ezeknek a kérdéseknek meg kell fogalmazódniuk benned.

2011. aug. 27. 21:31
 15/19 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy már annyi a s*arság hogy már azt is kinevetik, aki igazat mondd..épp ezért kéne a bizonyíték, mert sokan azért járnak ebbe a részlegbe, mert unatkoznak, és feltűnési viszketegségük van, így írnak egy jópofa sztoryt arról, hogy őket így meg úgy elrabolták..

szóval nyilván van itt olyan is aki tényleg úgy gondolja látott valamit, bár sokan a műholdat is ufónak nézik, ezért kéne más hozzáállás a kategóriához

nem a kiröhögöm egyből, és nem is az elhiszem kategória, hanem a logikusan végiggondolom a storyját, ha vélhetőleg műhold kijavítom, ha megeshet hogy földönkívüli, akkor meg bíztatjuk hogy szerezzen bizonyítékot, mert egy észlelés anélkül sart sem ért

addig csak egy szép szory marad a rengetegben, amin mosolygunk, vagy filmre képzeljök, de bizonyíték nélkül nemtöbb...és pont ez az ami hiányzik a kategóriából..

2011. aug. 28. 00:38
 16/19 anonim válasza:

21:31

okoska. ez most tudom hülye kérdés lesz, de jártál ott a világegyetem végén? nem, nem jártál, és én sem, és még senki, ez a kérdésem most komoly, választ várok:): mivel bizonyítják, hogy a világ egyetem véges?

szerintem semmi értelmetlen nincs abban, hogy végtelen, és eltudom képzelni, hogy valami jön utána, csak te nem tudod elképzelni. nem vagyok túdos, ezért nyitott vagyok a válaszodra kedves űrkutatózseni:)

2011. aug. 28. 08:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem a földönkívüliek létezésében szkeptikusok,hanem a plejádok,reptoidok,kriaxok és a többiek létezésében.
2011. aug. 28. 14:25
 18/19 anonim ***** válasza:

1. érdekil őket minket a téma

2. unják tizmilliomodikszor legépelni ugyanazt, ugyhogy inkább csak elküldenek anyádba.

3. ugyanannyi joguk van ittlenni mint az elmeháborodott reptoidos csávóknak

2012. febr. 15. 12:50
 19/19 anonim ***** válasza:

.......az a baj, hogy már annyi a s*arság hogy már azt is kinevetik, aki igazat mondd......

ha tudod is mi volt és elmondod akkor is az jön hogy de UFÓSZELLEMVÓÓT ,ha nem a kérdező ,akkor valaki más böfögi be,nehogy véletlenül megnyugodjon a szerencsétlen....

2012. febr. 15. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!