Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Milyen UFÓS titkos társaságok...

Milyen UFÓS titkos társaságok vannak?

Figyelt kérdés

Eddig nem is tudtam létezésükről és hogy egymás feltérképezésére törekszenek. Azt hittem, hogy ufó kutató szervezetek, magányos farkasok és ilyen tizenéves kockák vannak csak akik végülis mindennek bedőlnek.

De most kiderűlt, hogy van az Ellenállás, létezik ereklye gyűjtő, akiről tud az ellenállás is és feltérképezik egymást. Ezen kívűl milyen underground vagy félhivatalos szervezetekről tudtok ? Esteleg te is benne vagy egyben ? Mondanátok valamit ?

2011. aug. 22. 19:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én soha nem vártam el senkitől, hogy higgyen az Ellenállásban, de mi hiszünk bennetek és az Emberiségben. Hisz közeleg az Invázió.
2011. aug. 23. 18:14
 12/17 A kérdező kommentje:

Én hiszek neked Árpád ! Tudnál valamit arról mondani, hogy hogyan alakultatok ? Milyen hatalmi potenciál áll mögöttetek ? A vezetőtökről ? Milyen reális célt tudtok kitűzni, ha olyan erős serege van a Reptoideknek ? Mikorra várható az invázió és minden egyéb infónak nagyon örűlnék !

Árpád miért hívják Istengyíkoknak a Reptoideket ?

2011. aug. 23. 19:40
 13/17 anonim ***** válasza:
IStengyíkoknak a Földön maradt reptoidokat (reptiliánokat) nevezik. A vezetőnket még én sem láttam, még az Ellenálláson belül is kevesen ismerik a pontos tartózkodási helyét. Ez így biztonságosabb.
2011. aug. 23. 19:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, ilyen titkos társaság például az R.R. azaz a Reptoid Randivonal, amit én üzemeltetek. De bárkit beveszek, aki hajlandó beszállni tőkével. Azt nem garantálom, hogy a pénze megmarad, de ha igen, akkor nagyon! És puding. A vállalat rendkívül sikeres, különösen jövőre, azaz 2012-re várunk fellendülést. Egyébként már sok mindenki köszönheti nekünk stabil lábon álló kapcsolatát az idegenekkel, például Guszti is, akit épp tegnap hoztunk össze a Konyak nevű földönkívüli civilizációval.
2011. okt. 18. 18:09
 15/17 H.Jani ***** válasza:
A H12 es elit csoport
2011. okt. 18. 21:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Én földönkívülit ismerek, nem ufót.

A Noton bolygóról vannak jót, ha megtanulsz olyan nyelvet. Én is jól jártam vele. látogass a www.notoer.eoldal.hu -ra.

2011. okt. 19. 15:57
 17/17 anonim válasza:

ufó=ismerettlen repülő tárgy, tehát, ha becsukod a szemed és fejbedoblak egy kulcscsomóval, akkor az neked ufó, ameddig repül és számodra ismerettlen

Szerintem nincsenek kifejezetten ilyen jellegű titkos társaságok, viszont az interneten sok ufós oldal van.

2012. jún. 25. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!