Milyen UFÓS titkos társaságok vannak?
Eddig nem is tudtam létezésükről és hogy egymás feltérképezésére törekszenek. Azt hittem, hogy ufó kutató szervezetek, magányos farkasok és ilyen tizenéves kockák vannak csak akik végülis mindennek bedőlnek.
De most kiderűlt, hogy van az Ellenállás, létezik ereklye gyűjtő, akiről tud az ellenállás is és feltérképezik egymást. Ezen kívűl milyen underground vagy félhivatalos szervezetekről tudtok ? Esteleg te is benne vagy egyben ? Mondanátok valamit ?
Én hiszek neked Árpád ! Tudnál valamit arról mondani, hogy hogyan alakultatok ? Milyen hatalmi potenciál áll mögöttetek ? A vezetőtökről ? Milyen reális célt tudtok kitűzni, ha olyan erős serege van a Reptoideknek ? Mikorra várható az invázió és minden egyéb infónak nagyon örűlnék !
Árpád miért hívják Istengyíkoknak a Reptoideket ?
Én földönkívülit ismerek, nem ufót.
A Noton bolygóról vannak jót, ha megtanulsz olyan nyelvet. Én is jól jártam vele. látogass a www.notoer.eoldal.hu -ra.
ufó=ismerettlen repülő tárgy, tehát, ha becsukod a szemed és fejbedoblak egy kulcscsomóval, akkor az neked ufó, ameddig repül és számodra ismerettlen
Szerintem nincsenek kifejezetten ilyen jellegű titkos társaságok, viszont az interneten sok ufós oldal van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!