Szerintetek igaz vagy nem?
A Rosswel-i katasztrófa igaz lehet? Tényleg idegen lények voltak az UFO roncsok közt és eltitkol valamit az amerikai kormány vagy csak nagy fake az egész ügy? Mi a véleményetek?
Hülyeségektől legyetek szívesek kímélni.
Valami biztosan van Amerikában,hiszen egy egész körzetet lezártak,és nagyon magas készültséggel védik.
Sajnos csak találgatni lehet,konkrétat szerintem sosem fogunk megtudni
Az légierő 51-es körzete nagyon közel van Rosswel-hez. Ráadásul az 51-es körzetet új vadászgépek tesztelésére használták. Eléggé valószínű, hogy egy lezuhant vadászgépről/lopakodóról van szó, aminek roncsait nyilván nem fogják a hidegháború alatt a tévében mutogatni.
Eléggé nehéz elhinni, hogy egy idegen űrhajó, amelyik annyira fejlett, hogy képes volt óriási távolságot megtenni a világűrben; egyszerűen csak lezuhanjon itt a Földön.
Persze mindenki abban hisz, amiben akar. Semmivel sem nagyobb hülyeség az x-aktákban hinni, mint istenben, vagy a repülő spagettiszörnyben. Mindegyikre ugyanannyi bizonyíték van= nulla
re Magyarturul:
1 Olyan, hogy titánium nincs! TITÁN a becsületes neve!
2 Találtak fémeket papírkönnyű rugalmas de a titániummal vetekszik.
Mi az, hogy a titániummal vetekszik? Konkrétan milyen tulajdonságával? A mágneses permeabilitásával, a fényvisszaverő képességével, lassabb a korróziója a levegőn, a szakítószilárdságával, az olvadáspontjával, a neutronbefogási hatáskeresztmetszetével?
Nem akarlak bántani, de elég gyenge tudásod lehet fizikából, kémiából, ha ekkora hülyeségeket írsz. Nem hinném, hogy el tudod dönteni mi lehet igaz, és mi nem. Amit olvasol, el is hiszed?
(Én meg a világkormány egyik titkos ügynöke vagyok :-) )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!