2 éve 1 hatalmas fém golyó van a lábamba. Arra gyanakszom földönkívüliek tették bele. Ha kiszedetem az orvossal belehalnék?
Nem halsz meg, ha kiszedik. Sokkal valószínűbb, hogy az fog gondot okozni ha bentmarad.
Milyen módon vizsgálták meg az orvosok és állapították meg, hogy fém? Ugyanis lehetséges tévedés ilyen esetben hiszen bizonyos berendezések fémnek érzékelhetnek más anyagokat is.
Javaslom, hogy mielőbb szedesd ki, a legtöbb fém hosszú távon igen súlyos károkat tud tenni a szervezetben, az hogy már 2 éve benned van is elég baj, de az még nagyobb ha nem szedeted ki sürgősen.
Az "UFO tette belém" elképzelést meg hanyagold, rengeteg módon kerülhet az emberbe mindenféle nem oda illő dolog. El sem tudnád képzelni miket találtak már emberben.
Én elhiszem hogy fém!
Ha van valami emléked arról hogy hogyan került oda, akkor az a regressziós hipnózis során felszínre fog jönni.
Lehet hogy érdemes lenne megpróbálni.
404 a világ legjobb sebésze, hiszen a saját agyát is kiműtötte és még mindig él.
Én azt mondom, ATOMOT NEKI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!