Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 2 éve 1 hatalmas fém golyó...

2 éve 1 hatalmas fém golyó van a lábamba. Arra gyanakszom földönkívüliek tették bele. Ha kiszedetem az orvossal belehalnék?

Figyelt kérdés
Jó napot kívánok. Én még csak most regisztráltam kérem nézzék el ha valamit rosszul csinálok. Már 2 éve benne van a lábamba 1 golyó. Egyik ismerősöm mondta hogy kérdezzem meg a gyakorikerdesek.hu-n mert itt van egy ürge aki arról híres hogy ért a földönkívüliekhez. Gondoltam megpróbálom hátha tudtok segíteni. Az orvosok szerint fém. Ki akarták venni de nem hagytam félek ha kiszedik belehalok. Az lenne a kérdésem ha kiszedetem az orvossal meghalok-e?
2011. aug. 21. 15:25
 101/146 anonim ***** válasza:
79%
2011. aug. 21. 19:13
 102/146 anonim ***** válasza:
84%

A relativitás elmélet szerint valóban nem lehet átlépni a fénysebességet, azonban a kvantummechanika szerint igen!

[link]

[link]

2011. aug. 21. 19:13
 103/146 anonim ***** válasza:
100%

A sok "tudósnak":

A relativitáselmélet csak annyit mond, hogy tömeggel rendelkező test nem lépheti át, vagy közelítheti meg a fénysebességet. Nem tilt az semmit és nincs ellentmondásban a kvantumfizikával.

2011. aug. 21. 19:20
 104/146 anonim ***** válasza:
97%
tegyük fel hogy földönkívüli barátaink eljöttek hozzánk mondjuk 10x-es fénysebességgel. eljöttek 404-ért. Felvitték a hajóra, úgy, hogy közben egyik űrhivatal sem észlelt semmiféle UFO-t. Felszálltak majd elvitték. 404 ugyebár ember (mondjuk annak). Tehát a testére nehezedő gyorsulási erő nem lehet több 20 G-nél (kicsit túloztam, de ez most legyen ennyi), különben összeroppan, és megdöglik. Na most azt az űrhajót valahogy fel kell gyorsítani 3 000 000 km/s-ra különben az életben nem érnek haza (visszafele ugyanúgy). Ekkora sebességre felgyorsítani valamit értelmes időn belül, az kicsit több mint 20 G. Kérdés: Hol vannak 404 porszem méretűre aprózódott darabjai?
2011. aug. 21. 19:26
 105/146 anonim ***** válasza:
89%
Előző: Azt remélem tudod, hogy fénysebességnél gyorsabban semmi nem fog haladni ami tömeggel rendelkezik. Mellesleg a fénysebesség közelében már számolni kell az idődilatációval is. Szóval teljesen mindegy hogy milyen erősségű gyorsulást kéne túlélnie az utazónak, hiszen maga az utazás sem történhet meg ily módon.
2011. aug. 21. 19:28
 106/146 anonim ***** válasza:
87%
Előző: Én ezt tudom, hidd el. Az nem tudja ezt, aki azt hiszi, hogy a földönkívüliek, akik jó pár fényévvel arrébb laknak elrabolták 404-et. Én ezzel a kis levezetéssel csak egy okot mondtam, hogy miért nem lehetne minket elszállítani.
2011. aug. 21. 19:32
 107/146 anonim ***** válasza:
100%

ennyit a fémgolyóról lúzer :-P

http://www.youtube.com/watch?v=A14hRzzHzC4

2011. aug. 21. 19:39
 108/146 anonim ***** válasza:
66%
XD Én tudtam,hogy hazudik...:):DDD
2011. aug. 21. 19:43
 109/146 anonim ***** válasza:
100%

Előző: nem tudom, hogyan találtad meg a videót, de király vagy :)

A képek meg ezek szerint kamuk, mivel a videóban ugyanolyan lába, széke, padlója, zoknija van a csávónak.

Kr. József: GAME OVER

2011. aug. 21. 19:44
 110/146 anonim ***** válasza:
89%
Ez fantasztikus volt, csak az értelmét nem nagyon látom.
2011. aug. 21. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!