Mekkora lehet egy UFO?
Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 18:16
21/29 anonim válasza:
404 megengedi házimozi is van és néztem filmeket is ő normális csak a barátja nem komplett zavarják az elektfonikai dolgok. Bezitos őrült.
23/29 anonim válasza:
404 aszt monta hogy rajta nem fognak az ilyen dolgok mer a testéből minden káros anyagot ki tud engedi és nem ártanak neki. Beszélt 1 mesterről aki +tanította erre és aszt is monta hogy hogy de eszt nem írhatom le mer nagyon durva!
27/29 anonim válasza:
Hallod. Szerintem neked az agyad is kioperálták.
28/29 Szükari válasza:
A hrollok átlagmagassága 150-160 centi között van.A valxundinok átlagmagassága kb.250-270 között van.A thordoxonok átlagmagassága pedig 90-110 között van.
29/29 Valaki Renáta válasza:
Érdekességként több megfigyelésben is leírják, hogy az UFO belseje nagyobb mint a külseje.
Hogy ez igaz-e azt nem tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!