Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogy néz ki az a jel amit 404...

Hogy néz ki az a jel amit 404 kapott a földönkívüliektől?

Figyelt kérdés
404 írta, hogy van egy jel amitől félnek a földönkívüliek. de hogy néz ki az a jel és mért félnek tőle? http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2101..
2011. aug. 17. 10:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
:D:D:D:D
2011. aug. 17. 12:11
 12/27 anonim ***** válasza:
Vannak olyan állat fajok amik a színekkel jelzik hogy vigyázz mérgező vagyok, és van olyan állat faj amelyik nem is mérgező de direkt olyan színbe van hogy a ragadozókkal elhitesse hogy mérgező. Közbe nem is az. Ez a jel is valami ilyesmi célt szolgálhat (gondolom)
2011. aug. 17. 12:32
 13/27 anonim ***** válasza:
Nincs semmiféle jel. 404 mindig ezt csinálja. Mindig kitalál és elhint valamit, amire tudja, hogy kíváncsiak lesznek az emberek, de persze konkrét dolgot soha nem mond. Majd röhög magában, hogy teleírjátok vele az egész topikot.
2011. aug. 17. 12:35
 14/27 anonim ***** válasza:
És Dien te ezt honnan tudod? Miből vagy biztos benne hogy 404 hazudik?
2011. aug. 17. 12:48
 15/27 anonim ***** válasza:
63%
Igen, vannak ilyen fajok, de ha az a bizonyos ember veszélyt jelent rá, akkor megöli, legalábbis az emberi logika szerint.
2011. aug. 17. 13:14
 16/27 Valaki Renáta ***** válasza:

A veszélyt el is lehet kerülni... ha tudod hogyan tedd.

/De ha nem tudod, akkor szabad préda vagy.

(Más "fejlettebb" fajnak mindenképp.)

A legfőbb probléma nem is a mostani élet, hanem a következő és következő... Mindig megtalálnak folytatják onnan ahonnan abbahagyták, de te újra nem fogsz tudni az egészről semmit./ Mármint az akinek ilyen problémája van.

2011. aug. 17. 16:02
 17/27 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti: Ha te látsz egy elefántot amitől félsz, megölöd, vagy elmenekülsz amíg még lehet.
2011. aug. 17. 17:49
 18/27 anonim ***** válasza:
Vagy elkerítem magam egérrel.
2011. aug. 17. 18:37
 19/27 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti: Nézd, azért itt pont fordítva van a helyzet, mivel több, nálunk technológiában és (a hívők szerint) pszichikailag is magasabb szinten lévő idegen áll szemben egy emberrel. Hiába van rajta egy jel, csak meg tudják állapítani, hogy a jel vajon valódi veszélyt takar-e. 404 pedig tényleg ilyen, sosem mond konkrétumokat, mert nem is tud semmit. Elég szégyen, hogy ennyi naiv embert át tud verni. Félre ne értsétek, én hiszek az idegenekben, épp ezért tartom felháborítónak hogy egy ilyen csaló ennyi jóhiszemű embert át tud verni.
2011. aug. 17. 22:34
 20/27 anonim ***** válasza:

írtam 404-nek és azt mondta hogy méltó vagyok arra hogy megvédjem magam az eljövendőtől, ezért küldött egy rajzot a jelről, azt írta hogy figyelni kell a helyes színekre

[link]

szerintetek mi lesz az eljövendő?

2011. aug. 18. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!