Mit láttam?
Szerintem valami koma pont akkor sárkányrepülőzött vagy valami és ki volt világítva.
Nem kell mindenhol keresni az űrlényeket.
Amúgy mégis mit várt(ál), hogy ilyen minőségű képekből mi kitaláljuk mi volt? Lehet a mikulás volt kivilágítva vagy egy madár, nehogy megbüntessék. Elég krixkrax-reptoid szürke káoszelméletgyártó van itt, nem kell még több. Ha meg az lett volna majd elhúzunk a csillagkapun keresztül!
Barátom, a titkos amerikai fejlesztéseket szerinted nem kell tesztelni valahol ? Hazánk a legmegfelelőbb erre, hiszen az Isten háta mögötti eldugott koszfészek és NATO tag is, tehát hazai pálya. Saját országukban szem előtt lenne és szenzációra éhes emberek harapnának rá, ami nem is lenne gond de most nem ez a céljuk. Na ugye ! :D
Gömbvillámról pedig annyit, hogy annyiszor mondogatjátok, hogy így nem tudunk semmit róla meg úgy nem, akkor te miért jelentheted ki egyértelműen hogy ez nem az ?? :D
Ne is haragudj, de 404-et hogyan kérdezheted erről, ezt nem tudom megérteni. Olvastál egyetlen kommentet tőle ? Tudod hogy a világ egyik legzseniálisabb elméjét így írja el : Stívn Hópking.
404-ről ; Olvasom a fórumot és 404 válasza következik. Lassan felcsigázza a kedélyeket, hogy bizony ő tudja mi a helyzet és ezt most fel is tárja előttünk, aztán aki hisz neki hisz aki nem, az pedig nem, hiszen ez a mi választásunk, ő egyszer megosztja velünk a tudását. Egy két szépirodalmi könyvekből lopott idézetekkel funkciótlanul beleszőve a mondanivalójába, amely hitelességet sugall. Ezek után a történetében a legelképesztőbb ostobaságok egymásra halmozása következik, amiket még a zárt osztályról írt pszichiátriai könyvekben sem olvasni soha, amiket publikáltak legalábbis. Az ufóknak nincsenek érzelmeik, de egy jel feltetoválása oly félelmet kelt amitől már többet az ember felé sem néznek. Minden fajnak más szokásai és kultúrája van, de 35 törvény van mindenhol stb... :D
Nem tudom, hogy mit akarsz hallani... Hogy a Lumbuláni Királyság űrhajója jött ide 350 Trillió fényévekről ?? Ezt tanultad egyetemen, már ne is haragudj, hogy ilyen megbízható tudományos forrástól kérsz véleményt ?Egyébként a többi hozzászólóval egyetértek, nem kell az ufókat keresni mindenhol.
Egy fizikus (de ez titkos :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!