Szimmetrikus sebhelyek? MI EZ?
Soha nem szoktam sokáig aludni, legkésőbb 9 körül mindig felébredek magamtól, de ma fél egyig aludtam.
A nyakamon találtam két foltot vagy sebhelyet, nem tudom mik ezek, elég kicsik. Normális esetben nem ijednék meg tőlük, de szimmetrikusan helyezkednek el, ami a frászt hozza rám!
Határozottan háromszög alakúak
Érdekes,nem mondom..
Ami még érdekessebbé teszi a történetet ha meg csipne akármilyen bogár (szimmetrikusan és ilyen közel egymáshoz)akkor se aludnál fl 1ig fáradtan,általában az emberek ezt akkor teszik ha altatot kapnak,megmütik őket igy kimerül a szervezete..Valamilyen szinten hiszek ezoban,de nem betegesen egyrészt ijesztő,mégis lenyügőző..Szerintem ufok hisz nem egyszer hallhatunk olyant hogy valakikben véletlenül chipet találtak ami nem földi és igy figyelik őket..ki tudja mi történhetett...azért egy orvos :)
18/F
"Szerintem ufok hisz nem egyszer hallhatunk olyant hogy valakikben véletlenül chipet találtak ami nem földi és igy figyelik őket."
Hallani én is sokszor hallottam ezt, a gond az, hogy soha semmilyen bizonyíték nem volt rá. Kitalálni meg bármit ki lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!